- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Δημήτρης Παπανώτας κατά Δημήτρη Πανόπουλου: «Βασιλικότερος του βασιλέως ο πιτσιρικάς;»
Mε αφορμή τις δηλώσεις του μετά την αποπομπή του
Παπανώτας: Επίθεση κατά του Δημήτρη Πανόπουλου για τον ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή, Δημήτρη Πανόπουλου εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπανώτας, λίγες ώρες μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Πανόπουλος το πρωινό της Παρασκευής. «Άνθρωποι που έχουν κάνει τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Έχουμε πολλά φαινόμενα ανισότητας, έμφυλης βίας, οπότε ένα κόμμα που μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να το υποστηρίζει αυτό το πράγμα» τόνισε.
«Προχωράμε μπροστά γιατί έχουμε δύσκολο αγώνα. Δεν θα μπω σε διαδικασίες να χαρακτηρίσω ανθρώπους γιατί είναι ακριβώς αυτό το οποίο καταδικάζουμε, είμαστε εδώ για να δώσουμε έναν αγώνα, έχουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα πάρα πολύ ψηλά», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πανόπουλος.
Παπανώτας: Κάποιος να του κάνει δώρο ένα σαβουάρ βίβρ
«Βασιλικότερος του Βασιλέως ο πιτσιρικάς; Που θεωρεί εαυτόν και ζεν πρεμιέ! Ή την είδε πρόεδρος; Κάτι πήρε το αυτί μου για έμμισθη θέση κάποιου νεοσυριζαίου στο υπουργείο μετανάστευσης. Φυσικά επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας. Και για κάποιον που πέταξε έξω ο κ. Καιρίδης με την άφιξη του στο υπουργείο. Λέτε να; Μπα, δεν πιστεύω. Κάτι θα είχε καταλάβει ο ένθερμος υποστηρικτής του εν λόγω υποψηφίου ευρωβουλευτή, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» «Αλήθεια πώς πήγε στις προκριματικές εκλογές του κόμματος ο κ. Πανόπουλος; Θα ήθελα να μάθω πόσοι τον ψήφισαν γιατί με όσους συζητώ, ακόμα δεν τον ξέρουν και με ρωτούν ποιoς είναι αυτός. Και εν πάση περιπτώσει δε το λες και συμπεριφορά πρέπουσα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά στην ίδια επιχείρηση. Κάποιος να του κάνει δώρο ένα σαβουάρ βίβρ. Πρόεδρε, μήπως εσύ; Που είσαι και φίλος του;». «Υ.Γ. Πάντως εγώ σε όλες μου τις συνεντεύξεις, ακόμα και λίγα λεπτά πριν την αποπομπή μου, έλεγα (κι ας μη το πίστευα για όλους) ότι όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωψηφοδελτιο είναι άξιοι και όποιον κι αν ψηφίσει ο κόσμος είναι το ίδιο!!! Αθεράπευτα αριστερός, σύντροφος, ρομαντικός και ίσως λίγο ηλίθιος… Για μένα τα λέω όχι για τα κοράκια» καταλήγει ο Δημήτρης Παπανώτας στη νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Δημήτρης Παπανώτας: Ανήθικο που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας, μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε «ανήθικο ότι με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ» προσθέτοντας ότι «αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια μου έσκαβαν τον λάκκο».
Μεταξύ των όσων δήλωσε ο δημοσιογράφος, άφησε αιχμές για το κόμμα της Κουμουνδούρου και για ορισμένα στελέχη ενώ ανέφερε πως έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης μετά τις χθεσινές εξελίξεις.
«Εγώ μπήκα σε αυτό το παιχνίδι μόνος μου ως ιδεαλιστής της αριστεράς, ως ευρωπαίος αριστερός που βλέπει ένα κίνδυνο για την Ευρώπη. Μόνος μου μπήκα, μόνος μου έκανα τον αγώνα που έκανα, μόνος είδα τη στηριξη του κοινού, δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κάνενα για την επίδοσή μου στις εσωκομματικές εκλογές και μάλιστα εξέφρασε σε κομματικά στελέχη την έκπληξη που χάρηκα μόνος μου το αποτέλεσμα και δεν είδα ποτέ τον πρόεδρο
»Δεν θα μιλήσω για την ουσία της πολιτικής και αν παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της αριστεράς που εγώ πίστευα, τους εύχομαι καλή επιτυχία και ούτε με τον κ. Κασσελάκη έχω πρόβλημα, ας βάλει αυτούς που θέλει και ας πετάξει αυτούς που θέλει.
»Αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια μου έσκαβαν τον λάκκο και με έναν τρόπο απαράδεκτο. Δεν είμαι χθεσινός εκτίθεμαι 37 χρόνια καθημερινά, τις απόψεις μου τις έχω καταθέσει η ιστορία μου είναι εκεί, στις πολιτικές ομιλίες δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό, βρήκαν μια δήλωση στο χρονοντούλαπο για να με χτυπήσουν».
Όσον αφορά το παρασκήνιο της αποπομής του ο Δημήτρης Παπανώτας είπε «όταν μίλησα μαζί σου (σ.σ. με την Σταματίνα Τσιμτσιλή) και σου είπα ότι είμαι έτοιμος να φύγω, μίλησα και με τα κομματικά στελέχη και τους είπα αν δεν έχετε τα κότσια να δεχθείτε τις επιθέσει που θα δεχθώ, αφήστε με να παραιτηθώ. Δεν μου αρέσει με που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ είναι ανήθικο» για να κλείσει τη συνέντευξή του με το αιχμηρό σχόλιο «οι βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε, καλή χώνεψη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βίντεο του υπουργού Υγείας από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Πώς είναι δυνατόν να προκύψει από αυτήν την πολιτική Βαβέλ βιώσιμη εναλλακτική κυβερνητική λύση;
Εκτός Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
Στα 3,026 δισ. ευρώ οι οφειλές τον Νοέμβριο, με μικρή μηνιαία μείωση αλλά ετήσια αύξηση
Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς για τις μεταρρυθμίσεις του ΕΣΥ
Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εις μνήμην του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου
«Τα Κέντρα Καινοτομίας που δημιουργούμε στη χώρα είναι σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση», δήλωσε η Υπουργός
«Θα εφαρμοστεί ο νόμος όπως προβλέπεται», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Πλεόνασμα και αυξημένα έσοδα καταγράφει ο κρατικός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα ταμειακά στοιχεία της ΤτΕ
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θέτει όρια στον διάλογο με τους αγρότες και σχολιάζει ΟΠΕΚΕΠΕ, δημοσκοπήσεις και ελληνοτουρκικά
Σφοδρή επίθεση της ευρωομάδας της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στα μέτρα προστασίας αγροτών
Ένταση on air για τις δηλώσεις με τα ναρκωτικά - Η ανάρτησή του λίγη ώρα μετά
«Δεν είναι πια ούτε στις λίστες των ανενεργών μελών της ΝΔ»
Τι επιλογές έχει όποιος ψηφίζει εκσυγχρονισμό και προσαρμογή στην πραγματικότητα;
«Δεν θα συζητήσουμε ποτέ θέματα κυριαρχίας της χώρας. Είναι αδιαπραγμάτευτα»
Η ιστορική ναυμαχία, ο Καποδίστριας και η φρεγάτα «Κίμων»
Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για την προμήθεια των φρεγατών Belharra
«Η Ελλάδα δεν απειλεί την Τουρκία, το ανάποδο συμβαίνει», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας
Κατά τη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκε η οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.