Πολιτικη & Οικονομια

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στις Ευρωεκλογές

Η ανακοίνωση της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Αυτιάς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Γιώργος Αυτιάς: Επίσημα υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ © ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Γιώργος Αυτιάς: Επίσημα υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ - Η ανακοίνωση του κόμματος

Στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ. 

Ο Γιώργος Αυτιάς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Γιώργος Αυτιάς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη συνάντηση στις Ευρωεκλογές 2024 © ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Γιώργος Αυτιάς: Επίσημα υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά είχε γίνει γνωστή εδώ και εβδομάδες, ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση από την Πειραιώς ήρθε σήμερα (11.4). 

Η ανακοίνωση έγινε στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, όπου ο δημοσιογράφος ήταν επίτιμος προσκεκλημένος, με παρουσιάστρια της βραδιάς την πρώην συνεργάτιδά του Μάγδα Τσέγκου.

Όπως φαίνεται μάλιστα σε βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η ανακοίνωση έγινε από τη Μάγδα Τσέγκου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. «Ο Γιώργος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και σήμερα έχει πρώτη εμφάνιση guest, οπότε να του ευχηθούμε "καλή επιτυχία" όλοι μαζί», είπε η Μάγδα Τσέγκου.

«Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής, γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία… Δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός, βρε παιδιά. Πρέπει όμως να πάει εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Αυτιάς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024
Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024

126 πόντους έλαβε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Η πλέον αξιομνημόνευτη στιγμή της ήταν η αντίδρασή της στη συνέντευξη Τύπου. Κάποιοι θεώρησαν ότι έκανε απόπειρα πολιτικής δήλωσης με τα χασμουρητά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.