Πολιτικη & Οικονομια

Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος στις ευρωεκλογές: «Να πάει και κάποιος που ξέρει οικονομικά»

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος θα είναι όπως όλα δείχνουν υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος στις ευρωεκλογές: «Να πάει και κάποιος που ξέρει οικονομικά»
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Γιώργος Αυτιάς: Ο δημοσιογράφος εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία και κατεβαίνει στις ευρωεκλογές

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που ήθελαν τον Γιώργο Αυτιά να κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία και να εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία.

Η ανακοίνωση έγινε στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, όπου ο δημοσιογράφος ήταν επίτιμος προσκεκλημένος, με παρουσιάστρια της βραδιάς την πρώην συνεργάτιδά του Μάγδα Τσέγκου.

Όπως φαίνεται μάλιστα σε βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η ανακοίνωση έγινε από τη Μάγδα Τσέγκου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. «Ο Γιώργος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και σήμερα έχει πρώτη εμφάνιση guest, οπότε να του ευχηθούμε "καλή επιτυχία" όλοι μαζί», είπε η Μάγδα Τσέγκου.

«Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής, γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία… Δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός, βρε παιδιά. Πρέπει όμως να πάει εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Αυτιάς.

Στο μεταξύ υπάρχουν ήδη οι πρώτες σκέψεις για τα πρόσωπα που θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Από τους νυν ευρωβουλευτές δεδομένη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και του Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Όσον αφορά στις νέες υποψηφιότητες στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, ένα πρόσωπο που γνωρίζει τα ευρωπαϊκά θέματα και το οποίο εμπιστεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.