Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης: «Πρώτη νίκη του κράτους δικαίου απέναντι στο παρακράτος»

Οι αναρτήσεις του στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ανδρουλάκης: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την απόφαση ΣτΕ - Την χαρακτήρισε «πρώτη νίκη του κράτους δικαίου απέναντι στο παρακράτος»

Την δική του απάντηση για την απόφαση του ΣτΕ, το οποίο έκρινε αντισυνταγματική τη μη ενημέρωσή του για τις παρακολουθήσεις, έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Με αναρτήσεις του στο X, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ χαρακτήρισε την απόφασή αυτή «πρώτη νίκη του κράτους δικαίου απέναντι στο παρακράτος των υποκλοπών» ενώ τόνισε πως δόθηκε και «μια απάντηση στις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του που είχαν το θράσος να με διαβάλουν ως εκβιαζόμενο».

«Σήμερα είναι η πρώτη νίκη του κράτους δικαίου απέναντι στο παρακράτος των υποκλοπών που οργάνωσε το Μέγαρο Μαξίμου. Σήμερα, η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο που η κυβέρνησή σας ψήφισε για να καλύψετε το παρακράτος των υποκλοπών», σημείωσε στο πρώτο του tweet ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Η απόφαση του ΣτΕ είναι μια ήττα της κυβέρνησης της ΝΔ και προσωπικά του πρωθυπουργού που έφτιαξε έναν αντισυνταγματικό νόμο που μόνο στόχο είχε να καλύψει το παρακράτος των υποκλοπών. Είναι μια νίκη των θεσμών και του κράτους δικαίου απέναντι στο παρακράτος των υποκλοπών.

Σήμερα δόθηκε και μια απάντηση στις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του που είχαν το θράσος να με διαβάλουν ως εκβιαζόμενο. Πήραν και αυτοί την απάντηση στα ψέματά τους. Εκκωφαντικά και θεσμικά», πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ