Πολιτικη & Οικονομια

Δύο πανελίστες στις προκριματικές για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Σε ποιες εκπομπές είναι

Είναι στο ίδιο κανάλι

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παρουσιαστές στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Δύο παρουσιαστές στο Ευρωψηφοδέλτιο © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Παπανώτας και Πανόπουλος στις προκριματικές για το Ευρωψηφοδέλτιο

Δύο πανελίστες εκπομπών του Alpha βρίσκονται ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων για τις προκριματικές εκλογές που θα καθορίσουν τα πρόσωπα με τα οποία θα στελεχωθεί το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Παπανώτας και Πανόπουλος στο Ευρωψηφοδέλτιο

Πρόκειται για τον Δημήτρη Παπανώτα, που συμμετέχει στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha και τον Δημήτρη Πανόπουλο που συμμετέχει στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του ίδιου σταθμού. Οι δύο παρουσιαστές φέρεται να δέχθηκαν πρόταση από την Κουμουνδούρου και ετοιμάζουν ήδη την έξοδό τους από τον τηλεοπτικό σταθμό για την προεκλογική περίοδο έως τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Ήδη στη σημερινή εκπομπή, ο Δημήτρης Παπανώτας έλαβε τις θερμότερες ευχές από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την επικείμενη μάχη στις Ευρωεκλογές. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0a8evk1lwzl)

Ο Δημήτρης Πανόπουλος βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής του Alpha το προηγούμενο Σάββατο, όταν φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ήδη δέχεται ευχές μέσα από τα social media.

Η παρουσιάστρια στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Ακόμη μία παρουσιάστρια και πρώην βουλεύτρια, η Νόνη Δούνια, θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Η κ. Δούνια βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και σχεδιάζει και εκείνη την ομαλή έξοδο από την εκπομπή του Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Μάλιστα, στις προθέσεις είναι - αν εκλεγεί - να συνδυάσει την Ευρωβουλή με τις απαιτήσεις του τηλεοπτικού προγράμματος στο οποίο συμμετέχει. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d013tzs1t9ip)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ