Πολιτικη & Οικονομια

Το ευχαριστώ Ζελένσκι στον Μητσοτάκη: Γενναία η επίσκεψή σου στην Οδησσό

Να μην αφήσουμε τη Ρωσία να εκφοβίζει, δήλωσε ο Ουκρανός Πρόεδρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το ευχαριστώ Ζελένσκι στον Μητσοτάκη: Γενναία η επίσκεψή σου στην Οδησσό
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό © ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/EUROKINISSI

«Γενναία η επίσκεψή σου στην Οδησσό, να μην αφήσουμε τη Ρωσία να εκφοβίζει» – Το ευχαριστώ Ζελένσκι στον Μητσοτάκη

Γενναία η επίσκεψή σου στην Οδησσό, να μην αφήσουμε τη Ρωσία να εκφοβίζει, ήταν η ευχαριστήρια δήλωση του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czp74on0drgp)

«Σας ευχαριστώ για τη σταθερή υποστήριξή σας και τη γενναία επίσκεψή σας στην Οδησσό, αγαπητέ κ. Μητσοτάκη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη Ρωσία να εκφοβίζει τις χώρες μας ή την Ευρώπη γενικότερα. Μπορούμε να την αποτρέψουμε και να αποκαταστήσουμε την ειρήνη ενεργώντας αποφασιστικά από κοινού,» έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Ουκρανός Πρόεδρος.

Το ευχαριστώ Ζελένσκι στον Μητσοτάκη: Γενναία η επίσκεψή σου στην Οδησσό
© ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/EUROKINISSI

Με αυτόν τον τρόπο ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για τη «σταθερή υποστήριξή του και τη γενναία επίσκεψή του στην Οδησσό», σε μια επίσκεψη που σημαδεύτηκε από την ρωσική επίθεση σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρίσκονταν οι δύο ηγέτες.

Επιπλέον ο πρόεδρος της Ουκρανίας αναφέρθηκε και στην Ρωσία γράφοντας στο μήνυμά του ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη Ρωσία να εκφοβίζει τις χώρες μας ή την Ευρώπη γενικότερα». Και όπως πρόσθεσε, «μπορούμε να την αποτρέψουμε και να αποκαταστήσουμε την ειρήνη ενεργώντας αποφασιστικά από κοινού».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ