Πολιτικη & Οικονομια

Πέτρος Παππάς: Οι ακραίες δηλώσεις του Νίκου Παππά δε βοηθάνε το κόμμα

«Συμφωνώ κατά βάση με τον κ. Τσίπρα σχετικά με τις υποθέσεις Novartis και τηλεοπτικών αδειών» τόνισε ο βουλευτής

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτρος Παππάς: Οι ακραίες δηλώσεις του Νίκου Παππά δε βοηθάνε το κόμμα
Πέτρος Παππάς: Οι ακραίες δηλώσεις του Νίκου Παππά δε βοηθάνε το κόμμα © Φωτογραφίες: ΕUROKINISSI

Παππάς - ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις του Νίκου δε βοηθάνε -  «Συμφωνώ κατά βάση με τον κ. Τσίπρα σχετικά με τις υποθέσεις Novartis και τηλεοπτικών αδειών» τόνισε ο βουλευτής

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρώτο Πρόγραμμα» για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά το συνέδριο αλλά και για τις δηλώσεις του Τσίπρα στο συνέδριο της «Καθημερινής».

Μάλιστα, ο Πέτρος Παππάς δεν άφησε ασχολίαστες και τις δηλώσεις του πρώην μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, τονίζοντας πως οι ακραίες δηλώσεις του δεν βοηθάνε σε καμία περίπτωση το κόμμα.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς σε τηλεοπτική του εμφάνιση μίλησε για «κυβέρνηση δολοφόνων», «κυβέρνηση που βιάζει τη δημοκρατία» και «κρεμάλες» μεταξύ άλλων, σε τοποθέτησή του για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czj4k9l3w0rt)

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Πέτρου Παππά

«Θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν βοηθάνε αυτές οι ακραίες δηλώσεις του Νίκου Παππά. Και σε κάθε περίπτωση αυτή η ρητορική δεν είναι η ρητορική, την οποία θέλει και θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής. Αυτό το οποίο υπάρχει τώρα για τα Τέμπη νομίζω ότι είναι η πάνδημη απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας και σε ένα κομμάτι το αναγνωρίζει θεωρώ και πλέον η κυβέρνηση ότι πρέπει να διερευνηθεί το τι έχει γίνει.

Είναι απαίτηση των 57 οικογενειών, είναι απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας. Νομίζω ότι πρέπει πολιτικά πρόσωπα να διευκολύνουν τη διαδικασία και να βρεθούν απέναντι στον φυσικό δικαστή να δούμε αν υπάρχουν ευθύνες και τελικά τι έγινε γιατί υπάρχει μια περίεργη οσμή συγκάλυψης ή τουλάχιστον αυτό μας δείχνουν τα γεγονότα. Αλλά σε κάθε περίπτωση είμαστε ένα ευνομούμενο κράτος και δεν μπορούμε να έχουμε ακραία ρητορική. Είδαμε στο παρελθόν ότι οι ακραίες ρητορικές και η εχθροπαθής στάση δεν ωφέλησε κανέναν και δεν ωφέλησε πάνω απ’ όλα τη χώρα και τη δημοκρατία μας»

Π.Παππάς: Συμφωνώ με τον Αλέξη Τσίπρα για τις τηλεοπτικές άδειες και την υπόθεση

«Εγώ θα ήθελα να ακούσω τον ιστορικό μας ηγέτη, στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει τις απόψεις αυτές τις οποίες κατέθεσε, στο πλαίσιο και της συζήτησης που πρέπει να γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ και που γίνεται, για τα λάθη τα οποία έγιναν στο παρελθόν, ακριβώς για να δείξουμε στην κοινωνία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα νέο κόμμα, έχει αναγνωρίσει τις όποιες αστοχίες, όπως όλα τα κόμματα και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν του, ούτως ώστε να αναβαπτιστούμε και στη συνείδηση του κόσμου. Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουν ειπωθεί στο συνέδριο αυτά».

«Συμφωνώ κατά βάση με όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τις υποθέσεις Novartis και των τηλεοπτικών αδειών. «Θεωρώ ότι η προαίρεση ήταν αγαθή, ότι σωστά κινήθηκαν ως προς την πρόθεση οι υπουργοί του κυρίου Τσίπρα, γιατί προφανώς ο Αλέξης Τσίπρας τους διόρισε. Σωστές οι προθέσεις, λάθος οι χειρισμοί, εκ του αποτελέσματος κρίνονται. Το αποτέλεσμα πάντα, μας λέει αν τελικά κάτι πήγε καλά ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι έπρεπε, αυτή ήταν και η επιταγή και η κοινή γνώμη αλλά τελικά το ότι δεν μάθαμε ακριβώς ή τουλάχιστον εγώ νομίζω ότι έχουν μείνει κενά στο κομμάτι της Novartis, το οποίο ήταν ένα μεγάλο σκάνδαλο ούτως ή άλλως, διεθνές, αλλά και το γεγονός ότι το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο τελικά δεν ρυθμίστηκε όπως θα έπρεπε, σημαίνει ότι οι χειρισμοί, οι οποίοι γίνανε δεν ήταν αυτοί που έπρεπε να γίνουν».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ