Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ κατά Νίκου Παππά: Ακραία ρητορική μίσους - Να τον καταδικάσει ο Κασσελάκης

Όσα είπε ο μπασκετμπολίστας για «κυβέρνηση δολοφόνων», Λιγνάδη και «κρεμάλες»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΝΔ κατά Νίκου Παππά: Τον κατηγορεί για ακραία ρητορική μίσους
ΝΔ κατά Νίκου Παππά: Τον κατηγορεί για ακραία ρητορική μίσους © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Νίκος Παππάς: Όσα είπε σε συνέντευξή του για Τέμπη,«κυβέρνηση δολοφόνων» και «κρεμάλες» - Η αντίδραση της ΝΔ

Ανακοίνωση κατά του πρώην μπασκετμπολίστα και νυν υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

H ΝΔ τον κατηγορεί για ακραία ρητορική μίσους και πολιτική τυμβωρυχία, υπογραμμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας ως κυρίαρχη τάση τον «πολακισμό» αποκτά ρητορική Κασιδιάρη και καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να καταδικάσει όσες φωνές εντός του ΣΥΡΙΖΑ αρθρώνουν χυδαίο λόγο.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Νίκο Παππά και τις δηλώσεις του

Έχοντας ως κυρίαρχη τάση του τον πολακισμό, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά και έχει ως κυρίαρχη τάση του τον πολακισμό, αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε λόγο για «κυβέρνηση δολοφόνων» και «κυβέρνηση που βιάζει τη Δημοκρατία» και είπε ότι συμφωνεί με τις «κρεμάλες», ζητώντας από τους πολίτες όταν έρθει η ώρα της κάλπης «να τιμωρήσουν τους δολοφόνους». Ταυτόχρονα, επιτέθηκε και στους ψηφοφόρους, αποκαλώντας τους «βολεμένους» και κατηγορώντας τους πως έχουν ευθύνη για τον τρόπο που ψηφίζουν…

Το κόμμα που έστηνε θλιβερά τηλεοπτικά σόου, ενώ αποδεδειγμένα γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, χρησιμοποιεί σήμερα ακραία ρητορική μίσους και επιδίδεται σε πολιτική τυμβωρυχία για την τραγωδία των Τεμπών.

Έχουμε καθήκον να αποτρέψουμε το μίσος και την τοξικότητα στον δημόσιο λόγο.

Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει και να απομονώσει στο εσωτερικό του κόμματός του φωνές που αρθρώνουν τόσο χυδαίο λόγο.

Εάν δεν το πράξει, θα αποδείξει ότι είναι ο ενορχηστρωτής ενός σχεδίου διχασμού της κοινωνίας μας, που παραπέμπει στην «σκοτεινή» περίοδο 2015-2019, την οποία η Ελλάδα έχει ευτυχώς αφήσει οριστικά πίσω της.

Η Δικαιοσύνη ερευνά όλες τις πτυχές της τραγωδίας ώστε να δώσει τις απαντήσεις και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Νίκος Παππάς : Η«κυβέρνηση δολοφόνων» και οι«κρεμάλες» 

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Πανιωνίου, του Κολοσσού και της Μπιλμπάο Νίκος Παππάς μίλησε στο MEGA για το έγκλημα των Τεμπών, για το οποίο όπως είπε «η κυβέρνηση επιχειρεί την συγκάλυψή του» και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μπει στον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο 

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς δήλωσε: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα πάρει λευκή επιταγή. Με καίει που ακόμα οι δολοφόνοι από τα Τέμπη είναι ατιμώρητοι, με καίει η αλαζονεία και η ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί συστηματικά να συγκαλύπτει αυτό το έγκλημα. Όλοι μας θέλουμε να δοθεί δικαιοσύνη, μας εξοργίζει αυτό το πράγμα. Πώς θα αποδοθεί δικαιοσύνη;» είπε και συνέχισε: «Μιλάμε ξεκάθαρα για μια κυβέρνηση δολοφόνων. Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά και 60% να πάρουν, πάλι δολοφόνοι θα είναι».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czj4k9l3w0rt)

»Σε μία επιτροπή – φιάσκο που προεδρεύει ένας "κλόουν", ο Μαρκόπουλος που χαζογελάει και κάνει χαβαλέ, και πηγαίνει εκεί ο Καραμανλής και απαντάει με αλαζονεία και υπεροψία λες και έχει χάσει αυτός τη δική του οικογένεια μέσα. Που τρέχουν οι καημένοι οι συγγενείς στην Ευρώπη για να βρουν το δίκιο τους; που μαζεύουν υπογραφές για την άρση ασυλίας; Αφού τα έχουν κάνει όλα σωστά γιατί δεν δέχονται την άρση ασυλίας; Μας καταδικάζει η Ευρώπη και εμείς αμφισβητούμε το ευρωκοινοβούλιο. Ποιοι, οι υπέρμαχοι του "μένουμε Ευρώπη". Ποια χώρα που σέβεται τους πολίτες της και τους θεσμούς δεν θα είχε αποδώσει δικαιοσύνη έναν χρόνο μετά το έγκλημα; Ποιος έβλεπε την Εξεταστική και δεν ήθελε να σπάσει την τηλεόραση; Δεν θα ασχοληθώ με το ερωτηματολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ όταν οι δολοφόνοι είναι ατιμώρητοι» είπε ο Νίκος Παππάς.

Σχολιάζοντας τον άμεσο καθαρισμό των ονομάτων των θυμάτων στο Σύνταγμα είπε: «Όπως μπαζώθηκε το σημείο της τραγωδίας, έτσι έγινε και αυτό. Μπορεί να με κατηγορήσουν ότι τα λέω αυτά επειδή κατεβαίνω υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μπορώ αυτή την συγκάλυψη. Πρέπει να είσαι νεοδημοκράτης ή συριζαίος ή κομμουνιστής, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός για να ζητάς το αυτονόητο και το δεδομένο; Να πολεμήσουμε για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όλοι αυτοί είναι έξω και "αλωνίζουν" με θεσμικές θέσεις, πολιτικούς τίτλους και απαντούν λες και τους ανήκει η χώρα».

Και συμπλήρωσε: «Απορώ με κάποιους ανθρώπους πώς κοιτούν τα παιδιά τους στα μάτια όταν συγκαλύπτουν τον θάνατο 57 ανθρώπων στην πλειοψηφία τους παιδιά και δεν ντρέπονται. Ας το δείξει ο κόσμος με την ψήφο του όταν έρθει η ώρα και να μην κοιτάξουν την βολή ή την τσέπη τους. Είναι δολοφόνοι. Ο Καραμανλής διόρισε εκεί στις Σέρρες 250 άτομα. Αν βάλεις και την οικογένειά τους, βγήκε. Γιατί αυτοί είμαστε είναι πιο πάνω για εμάς η βόλεψή μας. Φοβάμαι πως θα με καταπιεί στο σύστημα, αλλά τι να κάνω να μην μιλάω;».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ