Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης σε αγρότες: «Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις»

Η εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη συνάντηση

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη συνάντηση με τους αγρότες
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη συνάντηση με τους αγρότες © Eurokinissi

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη συνάντηση με τους αγρότες

«Θέλω να τονίσω εξαρχής ότι είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις και ότι προσεγγίζουμε κι εμείς αυτή τη συνάντηση με κλίμα καλής διάθεσης», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην αρχική τοποθέτησή του κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Επιτροπής μπλόκων των αγροτών, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός καλωσόρισε τους εκπροσώπους και τόνισε ότι πρόθεσή του είναι αρχικά να τους ακούσει όλους και στη συνέχεια να τους παρουσιάσει κάποιες προτάσεις τις οποίες η κυβέρνηση έχει επεξεργαστεί.

«Θέλω να τονίσω εξαρχής ότι είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις και ότι προσεγγίζουμε κι εμείς αυτή τη συνάντηση με κλίμα καλής διάθεσης όπως νομίζω ότι έχουμε επιδείξει όλο αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι μπορούμε να συναντηθούμε σε έναν κοινό τόπο ο οποίος θα λαμβάνει υπόψη τους δικούς σας δικαιολογημένους προβληματισμούς αλλά θα συνυπολογίζει και το γεγονός ότι αφενός τα δημοσιονομικά περιθώρια της χώρας είναι δεδομένα και περιορισμένα. Και ότι βέβαια αν δείτε κι εσείς τα πράγματα από τη δική μας πλευρά θα αντιληφθείτε κάτι το οποίο πιστεύω ότι το γνωρίζετε γιατί είστε μέσα στην κοινωνία ότι πολλοί κλάδοι, πολλές κοινωνικές ομάδες πάντα από την κυβέρνηση έχουν αιτήματα και προσδοκίες και κάθε απόφαση της κυβέρνησης πρέπει να βλέπει το όλον και να λαμβάνει υπόψη και τη διάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Αυτά θα ήθελα έτσι να σας πω εισαγωγικά», είπε ο πρωθυπουργός.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz3vthbxsc41)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ