- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
ΣΥΡΙΖΑ: Τέλη Φεβρουαρίου το Συνέδριο, μετά τις Ευρωεκλογές η νέα Κεντρική Επιτροπή
Οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου
ΣΥΡΙΖΑ: Τέλη Φεβρουαρίου το Συνέδριο, μετά τις Ευρωεκλογές η νέα Κεντρική Επιτροπή - Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας
Τον οδικό χάρτη για το Συνέδριο του Φεβρουαρίου συζήτησε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη (7/12) ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου.
«Κρατάμε τον λόγο μας», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, στην εισήγησή του ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης για το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του επόμενου Φεβρουαρίου «το οποίο θα είναι Συνέδριο ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης και συσπείρωσης».
Το Συνέδριο, «θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, ενώ μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των συντονιστικών οργάνων των Οργανώσεων Μελών καθώς και των Νομαρχιακών Επιτροπών όπως και εκλογές συνέδρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής προκρίθηκε αυτή να αναδειχθεί μετά τις Ευρωεκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2024.
Στις εκλογές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα 40.000 νέα μέλη του κόμματος.
Οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας «ήταν σε πολύ καλό κλίμα». 'Αρχισε στις 4:00 το απόγευμα και ο πρόεδρος του κόμματος είχε βάλλει όριο μέχρι τις 7:00.
Ο κ. Κασσελάκης έφθασε στις 4:00 ακριβώς μαζί με το μέλος της ΠΓ, Νίκο Παππά. Πάντως η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε πριν παρέλθει το τρίωρο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.