- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μάνος κατά Μητσοτάκη: «Θυσιάζει τη σωστή εκπροσώπηση στις Ευρωεκλογές για τον εφήμερο κομπασμό της νίκης»
«Κυνικό λόγο» πίσω από την απόφαση «βλέπει» ο πρώην υπουργός
Στέφανος Μάνος: Το σχόλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επιλογή για μία Περιφέρεια στις Ευρωεκλογές 2024
Ο Στέφανος Μάνος σχολιάζει σε άρθρό του στην «Καθημερινή» την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη όλη η Επικράτεια να αποτελέσει μία Περιφέρεια για τις Ευρωεκλογές 2024. Ο πρώην υπουργός σχολιάζει ότι η επιλογή του πρωθυπουργού είναι πιο ενδεδειγμένη λύση για έναν κυνικό λόγο.
«Θα επιτρέψει στον κ. Μητσοτάκη να εμφανίσει τη Ν.Δ. νικήτρια των εκλογών, ένα αποτέλεσμα μη βέβαιο σε περίπτωση διαίρεσης της επικράτειας σε περιφέρειες. Το είδαμε άλλωστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές», εξηγεί στο άρθρό του στην «Καθημερινή» ο Στέφανος Μάνος και συνεχίζει: «Θυσιάζει ο κ. Μητσοτάκης τη σωστή δημοκρατική εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη για τον εφήμερο κομπασμό της νίκης στις ευρωεκλογές. Είναι θλιβερό. Άλλα πέντε χαμένα χρόνια στον βωμό του αχαλίνωτου κομματισμού. Ελπίζω η κυβέρνηση να μας πληροφορήσει σε ποια δημοκρατική χώρα της Ε.Ε. με πληθυσμό μεγαλύτερο από 5 εκατομμύρια κατοίκους ισχύει σύστημα ενιαίας περιφέρειας και λίστα καταρτισμένη από τον αρχηγό του κόμματος».
Λίγο πιο κάτω, ο Στέφανος Μάνος προσθέτει ότι «η κάθε περιφέρεια να εκλέγει τον άνθρωπό της στην Ευρώπη. Προσέκρουσε προφανώς στον ωχαδελφισμό, την αδιαφορία, τον κυνισμό που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Αναρωτιέμαι αν στο υπουργικό συμβούλιο όπου ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε τις κυνικές αποφάσεις του υπήρξε έστω ψίθυρος αντίρρησης ή αν τον προέτρεψαν να συστήσει το ιδιοφυές σύστημα του και στον πρόεδρο Μπάϊντεν: να εκλέγονται και οι 100 γερουσιαστές από ενιαία λίστα επικράτειας ΗΠΑ. Θα μπορούσε να ζητήσει και τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη που γνωρίζει καλύτερα τις ΗΠΑ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Τέλος η αντιδικία του κράτους με τον πόνο του πολίτη»
Κεντρικό μήνυμα η ανάγκη ευρωπαϊκής στήριξης για την ανθρώπινη παραμονή στις ακριτικές περιοχές
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.