Πολιτικη & Οικονομια

«Και με το μετρό και με το πράσινο, παντού», τονίζει το περιβάλλον του Χάρη Δούκα για τα Εξάρχεια

Κύκλοι του εκλεγμένου δημάρχου Αθηναίων σχολιάζουν το κόψιμο των δέντρων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κύκλοι Χάρη Δούκα για την ένταση που προκάλεσε το κόψιμο των δέντρων στα Εξάρχεια: «Και με το μετρό και με το πράσινο, παντού».
Κύκλοι του Χάρη Δούκα αναφέρθηκαν στο ζήτημα ανάπτυξης του μετρό στην πλατεία των Εξαρχείων © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Κύκλοι Χάρη Δούκα για την ένταση που προκάλεσε το κόψιμο των δέντρων στα Εξάρχεια: «Και με το μετρό και με το πράσινο, παντού».

«Για εμάς δίλημμα δεν υπάρχει: Και με το μετρό και με το πράσινο», αναφέρουν κύκλοι του Χάρη Δούκα, σχετικά με το ζήτημα της κατασκευής σταθμού στα Εξάρχεια και τις διαμαρτυρίες κατοίκων για το κόψιμο των δέντρων.

Όπως αναφέρει το περιβάλλον του εκλεγμένου δημάρχου Αθηναίων, «διακηρύξαμε ως βασική προγραμματική μας δέσμευση την Πράσινη Αθήνα».

Αναλυτικά:

«Επειδή ορισμένοι καλόπιστα και άλλοι κακόβουλα συνεχίζουν να παρερμηνεύουν τη θέση μας, την επαναλαμβάνουμε για ακόμα μία φορά. Διακηρύξαμε ως βασική προγραμματική μας δέσμευση την Πράσινη Αθήνα. Για εμάς δίλημμα δεν υπάρχει: Και με το μετρό και με το πράσινο. Το μετρό πρέπει να προχωρήσει και οι δεσμεύσεις για την αποκατάσταση των δέντρων και του πρασίνου πρέπει να τηρηθούν μέχρι κεραίας. Παντού και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις.

Καθήκον μας είναι, από 1-1-2024 να παρακολουθούμε και να παρεμβαίνουμε όπου χρειάζεται, για να γίνει ο στόχος μας πράξη. Απαρέγκλιτα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ