Πολιτικη & Οικονομια

Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: Να διαβάσει Ιστορία για το ποιος χρέωσε τη χώρα

Το σχόλιο για τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρινάκης: Το σχόλιο για την δήλωση Κασσελάκη με αφορμή την εκδήλωση για τον Σημίτη
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Μαρινάκης: Το σχόλιο για την δήλωση Κασσελάκη με αφορμή την εκδήλωση για τον Σημίτη

Την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με το γιατί δεν έδωσε το «παρών», παρά το γεγονός ότι είχε προσκληθεί στην εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, κλήθηκε να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Εγώ δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, αλλά απαντώντας σε αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης ας διαβάσει λίγο ιστορία να δει τι έγινε το 2015 να μάθει για το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο» είπε και πρόσθεσε ότι όπως υπάρχει συνέχεια στο κράτος υπάρχει και στα κόμματα. «Δεν ίδρυσε νέο πολιτικό φορέα ο κ. Κασσελάκης. Το κόμμα στο οποίο εξελέγη με μεγάλο ποσοστό προϋπήρχε. Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη καλό είναι να διαβάσει την πρόσφατη ιστορία πριν κάνει ανάλυση για την παλαιότερη αυτής».

Δείτε την απάντηση του κ. Μαρινάκη στο 37:00 του βίντεο παρακάτω:

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπo  κ. Παύλο Μαρινάκη (7/11/23)

Η απάντηση Κασσελάκη για την απουσία του από την εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε σήμερα (7.11) την απάντησή του για την απουσία του από την τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6.11) για τον Κώστα Σημίτη

«Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού;», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο του Ant1 και πρόσθεσε: «Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε».

Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, ωστόσο, επέλεξε να μην παραβρεθεί. Μάλιστα, στην απάντησή του αναφέρθηκε και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τη διαχείριση που έκανε ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όταν, όμως, ρωτήθηκε για το «παράθυρο» εξόδου που φαίνεται ότι άνοιξε ο κ. Τσακαλώτος από τον ΣΥΡΙΖΑ, απέφυγε να σχολιάσει.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwsfg1a6bfih)

Διαβάστε επίσης »»» Κώστας Σημίτης: Το βίντεο για τη ζωή του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ