Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Ρωμανός: Να πουν τα ονόματα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Σκουρλέτη

Να δοθούν απαντήσεις για τους διαχειριστές δεκάδων «τρολ» λογαριασμών τονίζει μεταξύ άλλων

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Ρωμανός: Να πουν τα ονόματα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Σκουρλέτη
Νίκος Ρωμανός: Επταήμερη αφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Σκουρλέτη © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/STR

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις εκπροσώπου της ΝΔ - Να δοθούν απαντήσεις για τους διαχειριστές δεκάδων «τρολ» λογαριασμών

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός ζητάει να δοθούν απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τους «διαχειριστών δεκάδων λογαριασμών», που ο Πάνος Σκουρλέτης είχε κατανομάσει ως «τρολ». Ο Νίκος Ρωμανός κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για «επταήμερη αφωνία» και τονίζει στην δήλωση του πως «θα επιμένουμε μέχρι να δοθούν απαντήσεις».

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού

«Μετά τις αποκαλύψεις Σκουρλέτη για τον υπόγειο μηχανισμό λάσπης και μαύρης προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ των Νέων, του Protothema.gr και της Political που ερευνούν αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση. Ακόμα περιμένουμε από τον κ. Σκουρλέτη να κατονομάσει τους επώνυμους αρθρογράφους, τους οποίους κατήγγειλε ως διαχειριστές δεκάδων λογαριασμών μεταξύ των οποίων και των επίσημων λογαριασμών του κ. Τσίπρα. Ακόμα περιμένουμε να σπάσει η επταήμερη αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ για τις εν λόγω αποκαλύψεις που τον αφορούν. Εμείς θα επιμένουμε μέχρι να δοθούν απαντήσεις για όλο αυτό το δυσώδες κύκλωμα».

Εναντίον συγκεκριμένων λογαριασμών στα social media στράφηκε με ανάρτησή του ο Γιώργος Κυρίτσης

Με δημοσίευσή του στο X, o πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Νέα επίθεση στον Τσίπρα από τα τρολ που στηρίζουν τον νέο πρόεδρο. Τώρα τον κατηγορούν για τα κομματικά ταμεία. Αν ήμουν η οικογένεια Δαρειώτη θα τους έτρεχα μέχρι τέλους».

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση του γνωστού λογαριασμού @Πεν Νταλαούρα, που καλούσε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη σε «έλεγχο - ξεσκόνισμα» επικαλούμενος δημοσίευμα του Periodista περί «άδειων ταμείων στον ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Κυρίτση:

«Ποιος “έφαγε” τα λεφτά; Στέφανε @skasselakis δώσε εντολή για άμεσο έλεγχο ξεσκόνισμα τώρα. Κάποιοι σκούζουν παραπάνω απ’ όσο δικαιολογείται πάντως. Και μη πεταχτείτε οι δεξιοί, εσείς χρωστάτε στον ελληνικό λαό 500εκ ευρώ κ θα τα γυρίσετε πίσω, αλλιώς το κόμμα πρέπει να κλείσει κ να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι κλέφτες».

Πάνος Σκουρλέτης: Οι αποκαλύψεις για το πώς «στρώθηκε» ο δρόμος για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ «φουντώνουν» την εσωκομματική κόντρα και το «εμφυλιοπολεμικό» κλίμα που φτάνει «κόκκινο» μετά την παραπομπή των Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τη διαγραφή τους από το κόμμα, μετά τη χθεσινή ανάρτηση του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη. Μαζί με τις εξελίξεις και τις αψιμαχίες, σειρά φαίνεται ότι έχουν οι αποκαλύψεις. Την αρχή κάνει ο Πάνος Σκουρλέτης, δηλώνοντας ότι «επώνυμοι που υπογράφουν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι 50 τρολ στο διαδίκτυο».   

«Κάποιοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό. Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης στον Ant1. Σε άλλο σημείο, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι η εκλογή Κασσελάκη έχει στοιχεία εξαπάτησης. «Αυτά που είπε στο ΣΕΒ δεν τα είχε πει όταν ήταν υποψήφιος. Δεν τα ήξερε ο κόσμος αυτά», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε ότι εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα θα πρέπει να πάρουν θέση και να μιλήσουν ο Νίκος Παππάς και η Όλγα Γεροβασίλη. «Υπήρχε μία προετοιμασία που έδωσε το περιθώριο στον κ. Κασσελάκη για να κερδίσει. Όταν το 2019 είπαμε πως πρέπει να κάνουμε ένα διάλογο και μία αυτοκριτική, αλλά κανένας δεν ήθελε. Είναι κατάντια ότι ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα», συνέχισε σε σκληρή γλώσσα. 

«Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει με συρρίκνωση. Έχουμε εξασφαλίσει μεγάλο ρόλο στις θεατρικές επιθεωρήσεις με αυτά που γίνονται στο κόμμα. Έχουμε βίαιη ιδεολογική μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την πορεία όσοι είμαστε αντίθετοι θα βρεθούμε απέναντι», σημείωσε ο Πάνος Σκουρλέτης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwgfzvc6m195)

Πάνος Σκουρλέτης: «Ο Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα»

«Αυτός ο χώρος κινδυνεύει από γελοιοποίηση» ήταν το πρώτο σχόλιο του Πάνου Σκουρλέτη μετά την ανακοίνωση της παραπομπής του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή του μετά από την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο Πάνος Σκουρλέτης αποκάλυψε ότι έμαθε για τη διαγραφή του από την τηλεόραση και σχολίασε: «οι διαδικασίες είναι προβλεπόμενες στο καταστατικό. Φαντάζομαι ότι αυτή είναι μία πρόταση προς την επιτροπή δεοντολογίας, που έχει δικαίωμα ο πρόεδρος να κάνει. Αλλά, να σου πω την αλήθεια, παρακολουθώντας τη σημερινή αντίδραση, αλλά και την τοποθέτηση το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά λυπάμαι. Λυπάμαι, γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση».

«Από χθες έχουμε ένα γεγονός που πραγματικά συνιστά κοσμογονία και δεν νιώθει ανάγκη να απαντήσει» τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με τα δημοσιεύματα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τον κ. Κασσελάκη, συμπληρώνοντας ότι «στα 24 έχουμε διαμορφώσει μια άποψη. Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα. Απορώ τι άποψη έχει ο κ. Κασσελάκης για τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί».

Σε ό,τι αφορά τα επόμενα βήματα του ίδιου, ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε: «θα αντισταθούμε και θα διεκδικήσουμε αυτήν την ιστορική διαδρομή», καθώς «οι 65.000 που τον ψήφισαν (σ.σ. τον κ. Κασσελάκη) δεν ήξεραν ότι είναι υπέρ της καθήλωσης των μισθών». Ο Πάνος Σκουρλέτης κλήθηκε να σχολιάσει πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, που έκαναν λόγο για πολιτική καταδίκη και όχι διαγραφή του, είπε: «Προφανώς τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί ο πρόεδρος να διαγράψει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwg5ohpa1vm1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ