Πολιτικη & Οικονομια

Ομιλία Κασσελάκη στην Αστόρια: Η αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου και το μήνυμα στους διαφωνούντες εντός ΣΥΡΙΖΑ

«Στην Ελλάδα έχει έρθει η ώρα να κάνουμε πάλι 1981», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και της Pulse μετά τις εκλογές
O νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης © Menelaos Myrillas / SOOC

Με αναφορές σε Ανδρέα Παπανδρέου και τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο «Κεφαλονίτικο Σπίτι»

Στο «Κεφαλονίτικο Σπίτι» στην Αστόρια, σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε το βράδυ του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ομιλία του στους ομογενείς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας χαρακτηριστικά οτι «στην Ελλάδα έχει έρθει η ώρα να κάνουμε πάλι 1981 να χτίσουμε κοινωνικό κράτος από την αρχή».

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε επίσης και στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ , τονίζοντας ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην πατρίδα μας. Όσοι διαφωνούν επιφανειακά με το προσωπικό προφίλ μου δεν διαφωνούν στη συντριπτική πλειοψηφία των προτάσεών μου για τη χώρα. Άρα το θέμα είναι για μερικούς ανθρώπους προσωπικό και όχι πολιτικό, εντάξει σεβαστό. Εγώ θα συνεχίσω να υπηρετώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει αλλαγές στη χώρα και εσωκομματικά».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwetb6tlc8kh)

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ και οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη.

Το χιούμορ με τον Όθωνα Παπαδόπουλο

Πριν την είσοδό του στον χώρο της εκδήλωσης ο κ. Κασσελάκης αστειεύτηκε με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθωνα Ηλιόπουλο, ο οποίος βρέθηκε σε λωρίδα από την οποία περνούσε λεωφορείο.

«Πας μπροστά στο λεωφορείο;» είπε ο Κασσελάκης, με τον Όθωνα Ηλιόπουλο να του απαντά αρχικά « ποιος θα νικούσε, το λεωφορείο; Εγώ θα νικούσε».

Όταν, δε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντάς του «καλά ρε μπροστά στο λεωφορείο ήσουν;» ο βουλευτής Επικρατείας του απάντησε «αν δεν μπορούμε να αντιμετωπίσοιυμε ένα λεωφορείο πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Μητσοτάκη;».

«Είσαι τρελός», έκλεισε τον διάλογο ο κ. Κασσελάκης, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cweugsug44kp)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωεκλογές 2024 - Μαρινίκη Θεοδώρου: Συνέντευξη με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Μαρινίκη Θεοδώρου: Μία υποψήφια ευρωβουλευτής με πτυχίο… στην Ευρωβουλή

Ψάξαμε πολύ αλλά βρήκαμε και μιλήσαμε με τη μοναδική υποψήφια ευρωβουλευτή με μεταπτυχιακό σε αυτό που καλείται να υπηρετήσει: στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY