Πολιτικη & Οικονομια

Ο. Κωνσταντινόπουλος: «Καμία συνεργασία με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τους γυρολόγους της πολιτικής»

Η έμμεση απάντηση στον Χρήστο Σπίρτζη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στο βήμα της Βουλής
Τι απαντά ο Ο. Κωνσταντινόπουλος στο ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές 2024 © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έδωσε έμμεσα την απάντησή του στον Χρήστο Σπίρτζη και την πρότασή του περί καθόδου ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με κοινό ψηφοδέλτιο στις Ευρωεκλογές 2024. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι «δεν υπάρχει καμιά συνεργασία με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει ως κεντρική ιδεολογία τον Πολακισμό».

«Καμιά συνεργασία με πολιτικούς γυρολόγους οι οποίοι γυρνούν από κόμμα σε κόμμα για μια καρέκλα. Είναι προσβολή για όσους κράτησαν όρθια την παράταξη, τον απλό κόσμο και τα στελέχη που όλοι αυτοί πρόσβαλαν. Αν πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει σανίδα για να σωθούν πολιτικά, κάνουν λάθος. Όποιος αγκαλιάζει αυτά τα "στελέχη" προερχόμενα σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ ή από τη ΝΔ, είναι σαν να μην πιστεύει σε επιλογές όπως του Χάρη Δούκα που αγκάλιασε ο κόσμος. Τα παραπάνω δεν αφορούν απλούς ψηφοφόρους που έχουν κάθε δικαίωμα να επιλέγουν ότι επιθυμούν», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Action 24 o Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνομιλεί με όλους τους πολίτες είτε ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, είτε Νέα Δημοκρατία, είτε δεν συμμετείχαν στις εκλογές. Να αποτελέσει εναλλακτική πολιτική πρόταση. Αυτό όμως θέλει χρόνο και πολλή δουλειά», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

Κωνσταντινόπουλος: «Στις Ευρωεκλογές θέλουμε να είμαστε η δεύτερη δύναμη»

Σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του παρουσίας, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος συμπλήρωσε ότι «στις ευρωεκλογές θέλουμε να είμαστε η δεύτερη δύναμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τη ΝΔ, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν λέω ότι είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση σήμερα, αλλά ο στόχος είναι η δεύτερη δύναμη στις ευρωεκλογές. Ο μόνος αντίπαλος, ιδεολογικός και πολιτικός, που σέβεται και "φοβάται" η ΝΔ, είναι το ΠΑΣΟΚ. Δείχνουμε στους πολίτες ποιος μπορεί να αντιπαρατεθεί ουσιαστικά με τη ΝΔ και να την κερδίσει. Εμείς θεωρούμε ότι μπορούμε να την κερδίσουμε».

Επιπλεόν, αναφέρθηκε και στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023, σημειώνοντας ότι «τη δεύτερη Κυριακή ο κόσμος έστειλε ένα μήνυμα. Είπε "όχι" στην παντοδυναμία της ΝΔ. Ακόμα και ψηφοφόροι της ΝΔ έστειλαν το μήνυμα ότι αν τα δώσουμε όλα στη ΝΔ, με τον τρόπο που συμπεριφέρεται, με τους εκβιασμούς και την αλαζονεία που υπήρξε σε κάποιες περιοχές, θα είναι σαν να επαινούν τη ΝΔ να προχωρήσει με τον ίδιο τρόπο. Θεωρώ όμως ότι αν ήταν άλλος υποψήφιος και όχι ο Χάρης Δούκας ότι θα έχανε διότι ο κ. Δούκας αφενός είχε πρόταση για το Δήμο, αφετέρου είναι ένα πρόσωπο ελκυστικό». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwajqt13haq1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ