Πολιτικη & Οικονομια

Στέφανος Κασσελάκης: Στήριξη σε Χάρη Δούκα - «Χτίζουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη»

Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον α' γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Κασσελάκης: Στήριξη σε Χάρη Δούκα - «Χτίζουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη»
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Στέφανος Κασσελάκης: Στήριξη σε Χάρη Δούκα για τον β' γύρο των εκλογών στο Δήμο Αθηναίων - «Χτίζουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη»

Τη στήριξή του στον Χάρη Δούκα για τον Δήμο Αθηναίων «έδειξε» ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την αποτυχία του υποψηφίου του κόμματος Κώστα Ζαχαριάδη να περάσει στον β΄γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι το πολιτικό μήνυμα των εκλογών είναι πως η χώρα έχει ανάγκη τη μεγάλη προοδευτική παράταξη και αυτήν αρχίζει να «χτίζει» ο ίδιος από αύριο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw3bab667q4x)

Στήριξη σε Χάρη Δούκα

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι το αποτέλεσμα του α' γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών είναι «για την ανάγκη η χώρα να έχει μια νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη που μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις απώλειες που υπέστη ο «παντοδύναμος περιφερειάρχης Θεσσαλίας», στις «προοδευτικές υποψηφιότητες που επικράτησαν» και συνεχάρη τους Ιωακειμίδη, Ζαχαριάδη για τον αγώνα που έδωσαν.

Τόνισε ότι οι προοδευτικές υποψηφιότητες πρέπει να στηριχθούν κόντρα στις συντηρητικές και έκανε ειδική μνεία στην υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα για τον β' γύρο του Δήμου Αθηναίων.

«Χτίζουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη με νέα πρόσωπα»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε την ανάγκη να «χτίσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη» και επικαλούμενος τον Αλέξη Τσίπρα και τη στόχευση περί ανάγκης «ανανέωσης», επισήμανε ότι «αρχίζουμε από αύριο να χτίζουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη με νέα πρόσωπα».

Ο ίδιος τόνισε ότι το «κόμμα μας είναι ανοιχτό σε πολίτες που θέλουν να προσφέρουν» και ανέλαβε την ευθύνη για το χτίσιμο της παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ στον κοινωνικό ιστό της χώρας, όπου μέχρι τώρα υπολειπόταν.

Κατέληξε, σημειώνοντας ότι η «μεγάλη ανανέωση αρχίζει από αύριο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.