- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Στέφανος Κασσελάκης: Στήριξη σε Χάρη Δούκα - «Χτίζουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη»
Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον α' γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Στέφανος Κασσελάκης: Στήριξη σε Χάρη Δούκα για τον β' γύρο των εκλογών στο Δήμο Αθηναίων - «Χτίζουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη»
Τη στήριξή του στον Χάρη Δούκα για τον Δήμο Αθηναίων «έδειξε» ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την αποτυχία του υποψηφίου του κόμματος Κώστα Ζαχαριάδη να περάσει στον β΄γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι το πολιτικό μήνυμα των εκλογών είναι πως η χώρα έχει ανάγκη τη μεγάλη προοδευτική παράταξη και αυτήν αρχίζει να «χτίζει» ο ίδιος από αύριο.
Στήριξη σε Χάρη Δούκα
Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι το αποτέλεσμα του α' γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών είναι «για την ανάγκη η χώρα να έχει μια νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη που μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις απώλειες που υπέστη ο «παντοδύναμος περιφερειάρχης Θεσσαλίας», στις «προοδευτικές υποψηφιότητες που επικράτησαν» και συνεχάρη τους Ιωακειμίδη, Ζαχαριάδη για τον αγώνα που έδωσαν.
Τόνισε ότι οι προοδευτικές υποψηφιότητες πρέπει να στηριχθούν κόντρα στις συντηρητικές και έκανε ειδική μνεία στην υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα για τον β' γύρο του Δήμου Αθηναίων.
«Χτίζουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη με νέα πρόσωπα»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε την ανάγκη να «χτίσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη» και επικαλούμενος τον Αλέξη Τσίπρα και τη στόχευση περί ανάγκης «ανανέωσης», επισήμανε ότι «αρχίζουμε από αύριο να χτίζουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη με νέα πρόσωπα».
Ο ίδιος τόνισε ότι το «κόμμα μας είναι ανοιχτό σε πολίτες που θέλουν να προσφέρουν» και ανέλαβε την ευθύνη για το χτίσιμο της παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ στον κοινωνικό ιστό της χώρας, όπου μέχρι τώρα υπολειπόταν.
Κατέληξε, σημειώνοντας ότι η «μεγάλη ανανέωση αρχίζει από αύριο».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
200 αστυνομικοί στην επιχείρηση «ΚΟΜΒΟΣ»
Οι αιχμές του υπουργού Υγείας κατά συναδέλφων του
Η πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης
Η υπουργός Παιδείας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους διορισμούς εκπαιδευτικών, λέγοντας ότι «έχουν γίνει χιλιάδες»
Ομιλία του πρωθυπουργού στο παλιό αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Γκάζι
Για πρώτη φορά διακριτά όρια στη χρήση αλγοριθμικών και αυτοματοποιημένων συστημάτων ΑΙ
Συνάντηση της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με την Εκπρόσωπο του ΟΗΕ για τη Βία κατά των Παιδιών
Η Ανακοίνωση των Αντιδημάρχων, Παναγιώτη-Πάρη Χαρλαύτη και Θωμά Γεωργιάδη
«Υπάρχει όραμα και ελπίδα για τους νέους ανθρώπους; Βεβαίως υπάρχει», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας
«Ο Δήμος Αθηναίων έχει την ευθύνη να ενημερώσει πλήρως και δημόσια. Τώρα», δηλώνει ο πρώην δήμαρχος
Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε μήνυση για την παγίδευση του κινητού του
Θα στεγάσει χρήσεις του MOMus, της Κρατικής Ορχήστρας και του Κρατικού Ωδείου
Τελετή έναρξης του νέου αγγλόφωνου προπτυχιακού προγράμματος σπουδών Ιατρικής
Καταγράφηκαν λιγότερα εισοδήματα από τα πραγματικά
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο της 5ης Οκτωβρίου 1944
Νίκος Χαρδαλιάς: «Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να φοβάται να ζητήσει βοήθεια»
Τι αλλάζει στην αγορά ενέργειας μετά την απόφαση των G7 για τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου
Όλες οι πληρωμές που έρχονται
Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.