Πολιτικη & Οικονομια

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Είμαστε αλληλέγγυοι με το Ισραήλ

«Καταδικάζουμε τις φρικτές πράξεις μίσους και βίας», δηλώνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ισραήλ: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου καταδίκασε τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις - Ανακοινώσεις από την πολιτική ηγεσία της χώρας.
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου καταδίκασε τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις σε βάρος Ισραηλινών πολιτών

Ισραήλ: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου καταδίκασε τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις - Ανακοινώσεις από την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου καταδίκασε με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ (πρώην Τwitter), τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις σε βάρος Ισραηλινών πολιτών και τόνισε ότι «είμαστε αλληλέγγυοι με το Ισραήλ».

Ειδικότερα, κατά την ανάρτησή της, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφέρει:

«Shocked by the news of the terrorist attacks against Israeli citizens, we condemn these atrocious acts of hatred and violence and stand in solidarity with Israel».

«Συγκλονισμένοι από τα νέα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών πολιτών, καταδικάζουμε αυτές τις φρικτές πράξεις μίσους και βίας και είμαστε αλληλέγγυοι με το Ισραήλ».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καταδικάζω έντονα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Ισραήλ

«Καταδικάζω έντονα τη σημερινή φρικτή τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Ισραήλ, που προκάλεσε μεγάλο αριθμό απωλειών μεταξύ των αμάχων. Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ και υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα», αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νίκος Δένδιας: Καταδικάζουμε απερίφραστα τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ

Καταδικάζουμε απερίφραστα τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ.

Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο "Χ" ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

«Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα», υπογραμμίζει.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Καταδικάζει την επίθεση της Χαμάς σε βάρος του Ισραήλ

Την «απερίφραστη καταδίκη του στην σημερινή επίθεση της Χαμάς σε βάρος του Ισραήλ», εκφράζει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ζητά τον άμεσο τερματισμό της ενώ εκφράζει την αλληλεγγύη του στον λαό του Ισραήλ.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ακόμη: «Η συνεχιζόμενη βία από όλες τις πλευρές στην περιοχή, δυναμιτίζει κάθε προοπτική επίλυσης των διαφορών και πλήττει βάναυσα την ασφάλεια και τα δικαιώματα ιδίως των αμάχων, Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Τασσόμαστε σταθερά υπέρ της άμεσης επανέναρξης αξιόπιστων διμερών συνομιλιών, για λύση δύο βιώσιμων κρατών στη βάση των συνόρων του 1967, με πρωτεύουσα του Παλαιστινιακού κράτους την Ανατολική Ιερουσαλήμ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ