Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: Τι θα έλεγαν στον ΣΥΡΙΖΑ αν το ΠΑΣΟΚ είχε εκλέξει αρχηγό εφοπλιστή

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προέτρεψε τους πολίτες να φανταστούν τι θα είχε γίνει σε ανάλογη περίπτωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Ανδρουλάκης: Η κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή ηγεσίας - Το σχόλιο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε τηλεοπτική συνέντευξη.
Αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη και την αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο Νίκος Ανδρουλάκης © Menelaos Myrillas/SOOC, George Kontarinis/Eurokinissi

Νίκος Ανδρουλάκης: Η κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή ηγεσίας - Το σχόλιο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη άσκησε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης να σχολιάσει την αλλαγή σκυτάλης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέντευξή του στο Kontra 24, ο Νίκος Ανδρουλάκης προέτρεψε τους πολίτες να φανταστούν τι θα είχε γίνει σε μια ανάλογη περίπτωση στο ΠΑΣΟΚ.

«Αν είχε εκλεγεί στο ΠΑΣΟΚ τον Δεκέμβριο του 2021 ένας αρχηγός εργαζόμενος στη Goldman Sachs, εφοπλιστής, ένας αρχηγός ο οποίος είχε αρθρογραφήσει υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένας αρχηγός που τον έπαιζαν μέρα-νύχτα τα κανάλια ακόμα και όταν πήγαινε βόλτα τον σκύλο του, τι θα έλεγε το στόμα του κ. Πολάκη, του κ. Παππά και της “υπόγας” των social media του ΣΥΡΙΖΑ;», αναρωτήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσδιόρισε ως στόχο του αγώνα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής «να έχει η Νέα Δημοκρατία αξιόμαχο αντίπαλο, που θα τη στείλει στην αντιπολίτευση.

Για εμένα αξιόμαχος αντίπαλος είναι ένα κόμμα προοδευτικό, με λόγο προγραμματικό που αγκαλιάζει τις αγωνίες των πιο αδύναμων, της μεσαίας τάξης και των νέων ανθρώπων».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ