Πολιτικη & Οικονομια

Μπέος για Κασσελάκη: «Να πάρει τον Τάιλερ τον ράφτη και να έρθουν να βοηθήσουν»

Ειρωνική απάντηση στη σημερινή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αχιλλέας Μπέος
© EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ο Αχιλλέας Μπέος κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του να έρθουν στον Βόλο για «να φανούν χρήσιμοι»...

Σε ένα νέο, απαξιωτικό σχόλιο κατά του Στέφανου Κασσελάκη προχώρησε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, απαντώντας στις σημερινές επικρίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι χτύπησε έναν πολίτη.

Σε ανάρτησή του, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε απαξιωτικά και στον σύντροφο του κ. Κασσελάκη, Τάιλερ, τον οποίο αποκάλεσε «ράφτη» (σσ. προφανώς λόγω του γεγονότος ότι το tailor, που προφέρεται όμως «τέιλορ» στα ελληνικά, σημαίνει ράφτης).

Ο δήμαρχος Βόλου σημειώνει μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να ασχολείται «με τους διάφορους Κασσελάκηδες», ενώ καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφό του να έρθουν στην πόλη, «τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι».

Τι έγραψε στο Facebook:

Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που...

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Saturday, September 30, 2023

«Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα.

Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει. Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες.

Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι…»

Η ανάρτηση Κασσελάκη για τον Αχιλλέα Μπέο

Νωρίτερα, με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Μπέος χειροδίκησε κατά πολίτη, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε επίθεση στην κυβέρνηση, γεγονός που πυροδότησε πολιτική κόντρα.

Μεταξύ άλλων, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει τη στήριξή του από τον Αχιλλέα Μπέο, αν και η ΝΔ δεν έχει στηρίξει την υποψηφιότητά του.

Η δημοσίευση:

Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον...

Posted by Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis on Saturday, September 30, 2023

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου. 'Αραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που "πνίγουν" τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών; Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα».

Η παλαιότερη επίθεση Αχιλλέα Μπέου σε Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ

Πάντως και χθες, ο δήμαρχος Βόλου προσκάλεσε με ειρωνικό ύφος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφό του να έρθουν για να βοηθήσουν στις εργασίες αποκατάστασης της πόλης.

Συγκεκριμένα, κάλεσε τον κ. Κασσελάκη «να έρθει το συντομότερο, αλλά να πάρει τον Τάιλερ -και όχι τον τέιλορ τον ράφτη- για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια να βοηθήσει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvv6r2wha855)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.