Ελλαδα

Αχιλλέας Μπέος: «Να έρθει ο Στέφανος Κασσελάκης στον Βόλο»

«Να πάρει και τον Τάιλερ μαζί του, να πιάσουν τα φτυάρια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mpeos1

Αχιλλέας Μπέος: «Να έρθει ο Στέφανος Κασσελάκης στον Βόλο» - «Να πάρει και τον Τάιλερ μαζί του, να πιάσουν τα φτυάρια»

Τον Στέφανο Κασσελάκη μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, περιμένει ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, όπως τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή για να βοηθήσουν στις εργασίες αποκατάστασης της πόλης.

Σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο, η πόλη του Βόλου θα χρειαστεί 20 ημέρες για να καθαρίσει από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών που έφερε η κακοκαιρία Elias.

Όπως τόνισε «το ρεύμα έχει έρθει κατά 80% περιπου γιατί υπάρχουν σημαντικές βλάβες και αυτά δεν γίνονται πό τη μια μέρα στην άλλη. Το νερό έχει επανέλθει κατά 65% το νερό. Δεν θα πιουν, όμως, ακόμα γιατί οι αγωγοί γέμισαν ξανά λάσπες. Είναι χλωριωμένο αλλά πρέπει να πάρουμε τις αναλύσεις».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvv6r2wha855)

Πρόσθεσε, δε, πως «η κακοκαιρία Elias είναι χειρότερη από την κακοκαιρία Daniel γιατί έριξε πολύ νερό. Νόμιζα ότι ήμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα, κατέβαιναν τα νερά από τα βουνά, Παναγία βοήθα».

«Δεν είναι ώρα για κλάματα και μουρμούρα. Σηκώνουμε τα μανίκια με πρώτο εμένα να δουλέψουμε», συνέχισε ενώ όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη τον κάλεσε «να έρθει το συντομότερο αλλά να πάρει τον Τάιλερ και όχι τον τέιλορ τον ράφτη για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια να βοηθήσει».

Σύμφωνα με εκείνον «υπάρχουν δύο στάδια για να επιστρέψει ο Βόλος: Το πρώτο είναι να καθαρίσουμε μπάζα και πέτρες και να έχει νερό η πόλη και μετά θα ξεκινήσουν οι αποκαταστάσεις».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY