- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αριστείδης Καμπανός: Κατεβαίνει υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα ο πατέρας του Άλκη
«Να βάλουμε μυαλό στην ελληνική κοινωνία»
Αριστείδης Καμπανός: Κατεβαίνει υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα ο πατέρας του Άλκη - «Να βάλουμε μυαλό στην ελληνική κοινωνία»
O πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, Αριστείδης, καλώντας σε συστράτευση κατά της αθλητικής βίας, αποφάσισε να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο Αριστείδης Καμπανός, μιλώντας στο Metropolis 95,5 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και δήλωσε ότι επιζητά να «βάλουμε μυαλό στην ελληνική κοινωνία». Ο ίδιος θέλει να δώσει σκληρή μάχη κατά της βίας στον αθλητισμό.
«Θεωρώ ότι έχω πράξει αυτό που πίστευα και πιστεύω ότι κάνω σωστά, σε έναν αγώνα κατά της βίας. Έκανα το αυτονόητο γιατί ουσιαστικά αυτή την οπαδική βία τα τελευταία χρόνια τη βιώνουμε σε πολλές φάσεις και πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα σε αυτή την κοινωνία» υπογράμμισε.
Σύμφωνα με τον κύριο Καμπανό, το φαινόμενο της οπαδικής βίας δεν αφορά μόνο τα θύματα. «Πρέπει η πολιτεία, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα τους, οι δημοσιογράφοι, όλοι. Να σκύψουμε στο πρόβλημα και να γιατρέψουμε το κακό απόστημα του ποδοσφαίρου» είπε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με την επιλογή του να σταθεί δίπλα στον Απόστολο Τζιτζικώστα σημειώνει πως «υπέβαλα την πρότασή μου στον κύριο Τζιτζικώστα, ενστερνιζόμενος τις απόψεις του για την καταπολέμηση τη βίας». Κοινός σκοπός δήλωσε ότι είναι η εξυγίανση στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. «Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει».
Όσον αφορά τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ που επρόκειτο να διεξαχθεί στη μνήμη του 19χρονου Άλκη, υποστηρίζει πως ίσως δεν ήταν «ώριμες οι καταστάσεις. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνει, θα ήθελα να παρευρεθώ και να είμαι αγκαλιασμένος με τους υγιείς φιλάθλους του Άρη και του ΠΑΟΚ. Να αποδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι του αθλητισμού που ενώνει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.