Πολιτικη & Οικονομια

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την πρόεδρο της Μολδαβίας στο Μέγαρο Μαξίμου

Πρόθεση της Ελλάδας να ανοίξει πρεσβεία στο Κισινάου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με την πρόεδρο της Μολδαβίας: Προοπτική ενίσχυσης των διμερών σχέσεων - Πρόθεση της Ελλάδας να ανοίξει πρεσβεία στο Κισινάου.
Κυριάκος Μητσοτάκης και Μάγια Σάντου συζήτησαν για την προοπτική ενίσχυσης των διμερών σχέσεων © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με την πρόεδρο της Μολδαβίας: Προοπτική ενίσχυσης των διμερών σχέσεων - Πρόθεση της Ελλάδας να ανοίξει πρεσβεία στο Κισινάου

Με την πρόεδρο της Μολδαβίας, Μάγια Σάντου, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου νωρίτερα το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος της Μολδαβίας αντάλλαξαν απόψεις για την προοπτική ενίσχυσης των διμερών σχέσεων.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική της Μολδαβίας, η οποία εκφράστηκε και στη Διακήρυξη των Αθηνών που υιοθέτησαν στις 21 Αυγούστου οι 11 ηγέτες οι οποίοι συμμετείχαν στο άτυπο δείπνο που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, παρουσία της ηγεσίας των ευρωπαϊκών θεσμών.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε ακόμη την κ. Σάντου για την πρόθεση της Ελλάδας να ανοίξει πρεσβεία στο Κισινάου το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία
Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία

«Οι Έλληνες άκουσαν τρία διαφορετικά πράγματα από τρεις ηγέτες χωρών της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Εκείνο που δεν άκουσαν ήταν κάποια ουσιαστική απάντηση της χώρας μας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.