Πολιτικη & Οικονομια

«Απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν»: Η Δομινίκη Παπαδοπούλου για τη διαγραφή από τους «Σπαρτιάτες»

Υποστηρίζει ότι το κόμμα δέχθηκε τηλεφωνική παρέμβαση για την απομάκρυνσή της

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δομινίκη Παπαδοπούλου
© Instagram / domniki31

Δομινίκη Παπαδοπούλου: Η διαγραφή από τους «Σπαρτιάτες» και η καταγγελία της για απειλές

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, μόλις μία ημέρα μετά την είσοδο των «Σπαρτιατών», στη Βουλή διεγράφη από το κόμμα, λόγω... OnlyFans. Το μοντέλο και ηθοποιός, μιλώντας στον Ant1, κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές ακόμη και για τη ζωή της. 

Συγκεκριμένα, η Δομινίκη Παπαδοπούλου υποστήριξε ότι δέχθηκε απειλές ότι «θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν», για αναρτήσεις της στο διαδίκτυο, τις οποίες θεώρησαν άσεμνες. «Δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “Αγνοί Εθνικιστές” έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, “βίζιτα”, “πόρνη”». Όπως υποστηρίζει, υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση για την απομάκρυνσή της από το κόμμα. «Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο. Είχανε μία μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν», είπε η Δομινίκη Παπαδοπούλου. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctmr02fz0le9)



Τελικά, η Δομινίκη Παπαδοπούλου διεγράφη από το κόμμα το πρωί της Δευτέρας (26.6). 

Δομινίκη Παπαδοπούλου: Διαγραφή από «Σπαρτιάτες»

Αν και δεν εξελέγη, με μια «επείγουσα ανακοίνωση», ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, ανακοίνωσε ότι «δεν επιθυμεί την περαιτέρω συνεργασία» με τη Δομινίκη Παπαδοπούλου.  Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. ΔΕΝ συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctmes6ebizbl)

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, το OnlyFans, το GNTM, το X Factor και η Πάνια

Ο λόγος για την απομάκρυνση της Δομινίκης Παπαδοπούλου φέρεται να είναι η διαρροή φωτογραφιών από τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου είχε πάει και στις οντισιόν του GNTM 5, όπου και υποδύθηκε την «Κλυταιμνήστρα» του Αισχύλου μπροστά στους κριτές.

Κλυταιμνήστρα με μαγιώ

Έχει περάσει, επίσης, από το πλατό της Αννίτας Πάνια όπου και «αναζητούσε άνδρα χορηγό με κότερο, με πιστωτικές κάρτες, ανοιχτοχέρη, αλλά και πιστό».

Όταν η Δομινίκη έψαχνε χορηγό στην Αννίτα | GNTM 5 | Επεισόδιο 3 (26/9/22) | Anekdota #gntmgr


Τέλος, είχε δοκιμάσει την τύχη της και στο τραγούδι, συμμετέχοντας στο «X Factor».

«Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» από την Δομνίκη Παπαδοπούλου | Auditions | X Factor Greece 2019

Οι «Σπαρτιάτες» δεν θα εκπροσωπούνται από καμία γυναίκα στο Κοινοβούλιο. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ