Πολιτικη & Οικονομια

Τσαπανίδου: «Δεν παραιτήθηκα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου»

Πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις εκλογές της Κυριακής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Εκλογές 2023 - Πόπη Τσαπανίδου: Η απάντηση για τα περί παραίτησης στην πρώτη συνέντευξη της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις κάλπες

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις εκλογές της Κυριακής, η Πόπη Τσαπανίδου διέψευσε ότι υπέβαλε την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα και διευκρίνισε ότι «την πρώτη συνάντηση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, αλλά δεν ήταν θέμα παραίτησης». 

Συγκεκριμένα, η Πόπη Τσαπανίδου μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (26.5) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», δήλωσε «δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου, αλλά αμέσως μετά το αποτέλεσμα, στην πρώτη διάσκεψη που κάναμε για να δούμε πώς πήγαν τα πράγματα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, όπως νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει στη θέση μου κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται ότι φέρει κομμάτι της ευθύνης». 

Μάλιστα, σχολίασε ότι δεν θα έπρεπε να εκδοθεί... silver alert στα social media για την εξαφάνισή της. 

Επιπλέον, η κ. Τσαπανίδου σχολίασε ότι είναι λογικό μετά το κακό εκλογικό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ να «ακούγονται κάποιες γκρίνιες εντός του κόμματος μετά από αυτό το σοκαριστικό αποτέλεσμα». Σε άλλο σημείο, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ έκανε λόγο για «οδυνηρή ήττα που μας πίκρανε» και παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες
Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες

Η άγνοια των τιμών δείχνει αδιαφορία και ειδικά στις περιπτώσεις που οι καταναλωτές έχουν την εντύπωση ότι τα προϊόντα είναι πιο ακριβά από ό,τι στην πραγματικότητα οι αυξήσεις είναι «περίπατος»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.