Κοσμος

Πώς τα τεχνικά προβλήματα στην εκστρατεία του ΝτεΣάντις οδήγησαν στην παραίτηση υψηλού «κεφαλιού» στο Twitter

To χρονικό της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις
O κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις © EPA/Cristobal Herrera-Ulashkevich

Twitter: Επικεφαλής μηχανικός παραιτήθηκε μετά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΝτεΣάντις - To χρονικό της υπόθεσης

Ένας επικεφαλής μηχανικός του Twitter αποχωρεί από την εταιρεία, την επομένη της έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας του Ρον ΝτεΣάντις για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στην πλατφόρμα, η οποία υπέστη τεχνικές δυσλειτουργίες.

Ο Foad Dabiri έγραψε στο Twitter: «Μετά από σχεδόν τέσσερα απίστευτα χρόνια στο Twitter, αποφάσισα να εγκαταλείψω τη "φωλιά" χθες».

Η είσοδος του ΝτεΣάντις στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο επλήγη από προβλήματα, καθώς μια ζωντανή μετάδοση στο Twitter παρουσίασε δυσλειτουργία. Περισσότερο από το 80% του εργατικού δυναμικού της εταιρείας έχει μειωθεί από τότε που την αγόρασε ο Μασκ.

Ο Dabiri, ο οποίος ήταν επικεφαλής μηχανικός του οργανισμού Growth του Twitter, ανέφερε σε ένα tweet ότι είχε «βιώσει δύο διαφορετικές εποχές» στην εταιρεία, πριν και μετά την εξαγορά της από τον πολυεκατομμυριούχο πέρυσι.

Σε άλλη ανάρτηση, ο Dabiri δήλωσε ότι η μετάβαση στην «2.0 έκδοση του Twitter» ήταν «μαζική και γρήγορη» και πρόσθεσε: «Το να πούμε ότι ήταν μια πρόκληση στην αρχή θα ήταν υποτίμηση».

Ο Dabiri δεν διευκρίνισε γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από το Twitter και αν αυτό σχετίζεται με τα προβλήματα με την εκδήλωση του ΝτεΣάντις στην πλατφόρμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ