- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαψεύδει τα περί παραίτησης η Πόπη Τσαπανίδου - Η συζήτηση με τον Αλ. Τσίπρα
Ο Νίκος Στραβελάκης αποκάλυψε τον διάλογο της εκπροσώπου Τύπου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Εκλογές 2023 - Πόπη Τσαπανίδου: Η διάψευση των φημών περί παραίτησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο διάλογος με τον Αλέξη Τσίπρα
Τέλος στα σενάρια περί παραίτησής της από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ήδη από εχθές Πέμπτη (25.5) η Πόπη Τσαπανίδου. Λίγες ώρες μετά την πρώτη δήλωση της κ. Τσαπανίδου, με την οποία χαρακτήρισε «αστειότητες» όσα γράφονται, ο Νίκος Στραβελάκης -πρώην συνεργάτης της στο OPEN- αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του εκπομπή, όσα του μετέφερε η δημοσιογράφος για την πρώτη συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα μετά το κακό για την Κουμουνδούρου αποτέλεσμα των εκλογών.
«Συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα. Και του είπε: "Αν θεωρείς ότι εγώ έχω την ευθύνη, πες μου να φύγω". Δεν υπάρχει λοιπόν παραίτηση, δηλαδή γραπτή παραίτηση, "Πρόεδρε φεύγω". Έγινε μία συζήτηση, όπως λέει η κυρία Τσαπανίδου. Όπως έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με πολλά από τα στελέχη ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής», ανέφερε ο Νίκος Στραβελάκης και πρόσθεσε: «Η Πόπη Τσαπανίδου είπε από ευθιξία: "Αν θεωρείς ότι είναι δική μου ευθύνη, εγώ να φύγω". Η απάντηση είναι: "Μείνε". Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι δέχεται πολύ έντονες εισηγήσεις ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει από μερικό έως ολικό λίφτινγκ στο επικοινωνιακό επιτελείο. Θα το δούμε άμεσα».
Πώς ξεκίνησαν οι φήμες περί παραίτησης της Πόπης Τσαπανίδου
Οι φήμες περί παραίτησης της Πόπης Τσαπανίδου μετά το κακό εκλογικό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ «φούντωσαν» όταν η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος δεν εμφανίστηκε ούτε στο Προεδρικό Μέγαρο την Τετάρτη, αλλά ούτε και στη σύσκεψη των Αρχηγών, όπου συνηθίζεται οι πρόεδροι των κομμάτων να προσέρχονται με το επικοινωνιακό τους επιτελείο.
Σε τηλεοπτικές εκπομπές γινόταν λόγος για πιέσεις που δέχεται ο κ. Τσίπρας από την ομάδα των 53 να «παραιτήσει» την κ. Τσαπανίδου. Διαρροές από την Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι η Πόπη Τσαπανίδου μένει κανονικά στη θέση της, σε πείσμα όσων γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες, ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απέδιδαν τα σενάρια σε κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να δημιουργηθεί η εικόνα διάλυσης του κόμματος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
«Πραγματικά γελάω, γελάω μαζί σας με την απόλυτη ειρωνεία»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνέδεσε την κριτική της με το ζήτημα του κράτους δικαίου
Συνεχίζουν να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη οι οδηγοί
Τι ανέφερε το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Απέρριψε σενάρια για αποχώρηση από την ευρωπαϊκή εισαγγελία και ανέβασε τους τόνους για τις εκλογές
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό για υποκλοπές, Δικαιοσύνη και πολιτικές ευθύνες
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με αναφορές σε ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και πολιτική πόλωση
Κατατέθηκε στη Βουλή σχέδιο νόμου για την εύρυθμη λειτουργία των αγορών
«Να παραιτηθεί ο αδύναμος, διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναμένεται να συναντηθεί με αξιωματούχους της KFOR
«Κλείδωσε» το άνοιγμα της πλατφόρμας
Για παραβίαση του Συντάγματος κάνει λόγο ο υπουργός Υγείας
Τι ώρα εμφανίζονται τα λεφτά στα ΑΤΜ
«Σε 1,5 λεπτό ήταν στα επείγοντα ο καρδιολόγος» - Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας
Τι διαφορετικό θα έγραφε ένας σατιρικός συγγραφέας αν προσπαθούσε να σατιρίσει έναν πολιτικό; Τι πιο αστείο από έναν πολιτικό που θεωρεί ασήμαντο το ότι πουλούσε παπά για τις σπουδές του;
Πάντα με γνώμονα τα δημοσιονομικά περιθώρια
Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για το κράτος δικαίου
Τι δήλωσε ο υπουργός Υγείας για την Πόπη Παπανδρέου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.