- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ δεκανίκι - Χαλάμε τα σχέδια του νόθου δικομματισμού
Η κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο Κρήτης
«Υπάρχει ισχυρό ΠΑΣΟΚ» ήταν το βασικό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη, στην τελευταία προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο Κρήτης, εν όψει της 21ης Μαΐου.
Την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο Κρήτης, επέλεξε ο Νίκος Ανδρουλάκης για το φινάλε της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ.
Με διμέτωπη επίθεση σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε βέβαιος ότι «ο νόθος δικομματισμός της διαφθοράς θα αποτύχει». «Την Κυριακή το βράδυ η δημοκρατική παράταξη θα είναι και πάλι ισχυρή», τόνισε.
«Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ δεκανίκι, υπάρχει ισχυρό ΠΑΣΟΚ για να στείλει στο σπίτι τους Τσίπρα-Μητσοτάκη, χαλάμε τα σχέδια του νόθου δικομματισμού» διαμήνυσε ο κ. Ανδρουλάκης.
Κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για επιτελικό χάος και επιτελικό παρακράτος, επισήμανε ότι όραμα του ΠΑΣΟΚ είναι η Ελλάδα «να γίνει μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα και όχι το κράτος μας να είναι εργαλείο εξουσίας των εκάστοτε ενοίκων του Μεγάρου Μαξίμου».
Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα των ψηφοφόρων Χρυσής Αυγής, ασκώντας σφοδρή κριτική τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στον Αλέξη Τσίπρα. Καταλόγισε στον πρωθυπουργό την ευθύνη για το γεγονός ότι ο καταδικασθείς για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης έκανε ανενόχλητος επί τρία χρόνια προεκλογική εκστρατεία μέσα από τη φυλακή. Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα τον χαρακτήρισε «αδίστακτο» που κάλεσε να τον ψηφίσουν οι παραστρατημένοι ψηφοφόροι της ΧΑ.
«Από αυτόν τον περήφανο τόπο στέλνουμε ένα μήνυμα στον κ. Τσίπρα. Ότι, όταν προσκαλεί τα περιτρίμματα των απολογητών της χούντας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Ο Παπανδρέου ουδέποτε θα ζητούσε να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ τα περιτρίμματα της χούντας, δεν θα έλεγε ότι στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα. Καλώ κάθε αριστερό να έρθει στην παράταξή μας, στο πραγματικό του σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.
«Ποια δικαιοσύνη, πότε σεβάστηκαν τη δικαιοσύνη;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την πολύκροτη υπόθεση των υποκλοπών. Κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για συγκάλυψη των ευθυνών που αναλογούν στον ανιψιό του και πρώην γ.γ. του πρωθυπουργού αναφορικά με τις παρακολουθήσεις, ενώ για τον κ. Τσίπρα είπε ότι καλύπτει τον κολλητό και στενό του συνεργάτη, αναφερόμενος στο Ειδικό Δικαστήριο και την καταδίκη του Νίκου Παπά.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έκλεισε την ομιλία του απευθύνοντας κάλεσμα προς τους πολίτες του Ηρακλείου να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ.
«Σηκώστε περήφανα την πράσινη σημαία της ελπίδας, την πράσινη σημαία της Δικαιοσύνης, την πράσινη σημαία της αλληλεγγύης. Στις 21 Μαΐου θα είμαστε νικητές», κατέληξε.
Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συμφωνία που υπέγραψαν σήμερα στη Σόφια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ivan Demerdzhiev
Με αφορμή την κόντρα με τον Μάριο Σαλμά
Την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατήγγειλε υπόγεια συνεννόηση μεταξύ του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας
Στα 5,32 δισ. ευρώ οι εισπράξεις στο πεντάμηνο
Η υπόθεση αφορά σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση
«Δεν κατάλαβε ποτέ ότι είναι άλλη η ευθύνη του Βουλευτή και άλλη του Προέδρου ενός κόμματος. Κρίμα»
Η τοποθέτηση Σαλμά και η ανάρτηση Γεωργιάδη
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό, αλλά οι αντιφάσεις και το παρελθόν του δημιουργούν ερωτήματα
«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν κάτι μόνο για εκφοβισμό»
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
«Δεν αρνηθήκαμε ότι υπήρχε σοβαρό θέμα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.