- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τσαπανίδου για συνέντευξη Μητσοτάκη: Επιβεβαίωσε γιατί είναι αναγκαία η πολιτική αλλαγή
Επίθεση για παρακολουθήσεις, οικονομία, υπόθεση Μπελέρη
Πόπη Τσαπανίδου: Επίθεση στον πρωθυπουργό για τις παρακολουθήσεις, την οικονομία και την υπόθεση Μπελέρη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
«Μετά το βατερλό στο ντιμπέιτ, ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε σήμερα, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει από τη ΝΔ καμία βελτίωση στην καθημερινότητα του, καμιά εγγύηση για το κράτος δικαίου και την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων», αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου, απαντώντας στον πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του στη διακαναλική συνέντευξη.
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποστηρίζει ότι «η σημερινή συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη επιβεβαίωσε γιατί στις 21 Μαΐου η πολιτική αλλαγή είναι εθνική, κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα. Με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας από την επόμενη ημέρα».
Ειδικότερα, σχολιάζει ότι ο κ. Μητσοτάκης «αφού αποκάλυψε στο ντιμπέιτ ότι οι υποκλοπές είναι σκάνδαλο και δεν υπήρχε κανένας λόγος εθνικής ασφάλειας για τις παρακολουθήσεις, σήμερα επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να συνεχίσει στον δρόμο της συγκάλυψης».
Επιπλέον αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης «εμφανίστηκε δήθεν αυστηρός για την προφυλάκιση Μπελέρη, αντί να απολογηθεί που απέτυχε να διασφαλίσει τα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας και έκανε φιέστες με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας για επικοινωνιακούς και μικροπολιτικούς λόγους».
Ακόμη σημειώνει ότι «υποσχέθηκε για άλλη μια φορά ότι θα φέρει την επενδυτική βαθμίδα το 2023, ενώ 4 χρόνια τώρα όλο την υπόσχεται και όλο αποτυγχάνει συστηματικά».
Τέλος, η κ. Τσαπανίδου αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης «επιμένει να αρνείται τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, κοροϊδεύοντας τους πολίτες ότι δήθεν δεν είναι αποτελεσματικό μέτρο». «Βέβαια», προσθέτει, «δεν απαντάει πώς γίνεται να είναι αναποτελεσματικό μέτρο, αλλά ο ίδιος να έχει θεσπίσει και να έχει δώσει αλλεπάλληλες παρατάσεις σε μειώσεις του ΦΠΑ στην οικοδομή, στο τουριστικό πακέτο, στις μεταφορές, στον καφέ και τα μη αλκοολούχα, στα αγροτικά μηχανήματα, στα ιατρικά είδη, στον κινηματογράφο κλπ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για το πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στο Athens Alitheia Forum
«Ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα, κοινωνική ένταξη» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.