Αλέξης Τσίπρας από τα Τρίκαλα: Την άλλη Κυριακή θα είμαστε πρώτοι και με διαφορά
«Είναι ήδη αποφασισμένος ο κόσμος να κάνει την οργή του πολιτική πράξη με την ψήφο του»
Εκλογές 2023 - Στα Τρίκαλα ο Αλέξης Τσίπρας: «Θα είμαστε πρώτοι και με διαφορά. Την άλλη Κυριακή θα πανηγυρίζει ο λαός και η δημοκρατία».
«Όπου σταθώ και όπου βρεθώ βλέπω μεγαλύτερες συγκεντρώσεις και μεγαλύτερη συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ, από το '15 είχα να το δω αυτό», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνοντας ομιλία σε περιοδεία του στα Τρίκαλα.
«Είναι ήδη αποφασισμένος ο κόσμος να κάνει την οργή του πολιτική πράξη με την ψήφο του», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Σημείωσε ότι το δίλημμα στις εκλογές της 21η Μαΐου είναι «Μητσοτάκης ή αλλαγή» και δήλωσε τη βεβαιότητα του ότι «η απάντηση της μεγάλης πλειοψηφίας είναι: αλλαγή, είναι ΣΥΡΙΖΑ πρώτος, νίκη στις εκλογές για σχηματισμό κυβέρνησης προοδευτικής συνεργασίας».
Είπε ότι «η πραγματικότητα είναι αυτή που βλέπετε και νιώθετε, αυτή που βλέπουμε στις συγκεντρώσεις όπου πηγαίνουμε, αυτή που βλέπουμε συνομιλώντας με τους ανθρώπους, όχι αυτή που θα προσπαθήσουν να σας μεταφέρουν τεχνηέντως οι γνωστοί παπαγάλοι του συστήματος».
«Έχει βρει άραγε κανείς σας, μιλώντας με άλλους, κάποιον να σας πει: ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ το '19 αλλά τώρα δεν θα τον ψηφίσω; Εγώ απεναντίας έχω βρει πάρα πολλούς που έχουν έρθει και μου είπαν: ψήφισα τον Μητσοτάκη το '19, αλλά τώρα θα τον τιμωρήσω».
Αλέξης Τσίπρας: Οι νέοι να μη χαραμίσουν το μεγάλο όπλο που έχουν στα χέρια τους, την ψήφο τους
Κάλεσε τους νέους «να μη χαραμίσουν το μεγάλο όπλο που έχουν στα χέρια τους, την ψήφο τους, την επόμενη Κυριακή».
Απευθυνόμενος «σε όσους σκέφτονται με κάποιο τρόπο να τιμωρήσουν τη χειρότερη κυβέρνηση από τη Μεταπολίτευση και μετά ψηφίζοντας οτιδήποτε άλλο εκτός από ΝΔ θεωρώντας ίσως ότι η μεγαλύτερη τιμωρία είναι να ψηφίσουν κάτι "μη συστημικό"», ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «η πιο σκληρή τιμωρητική ψήφος στο καθεστώς που μας κυβερνά είναι εκείνη που θα το κάνει να χάσει».
Σημείωσε ότι «ήττα της ΝΔ μπορεί να έρθει μονάχα με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές», ενώ διαβεβαίωσε ότι «νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη Κυριακή θα ανοίξει το δρόμο για σχηματισμό κυβέρνησης προοδευτικής συνεργασίας την επόμενη μέρα».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κάλεσε τους πολίτες «να πιστέψουν αυτό που βλέπουν τα μάτια σας και ακούν τα αυτιά σας» και να μην εφησυχάσουν μέχρι την κάλπη».
«Θα είμαστε πρώτοι και με διαφορά την άλλη Κυριακή. Την άλλη Κυριακή θα πανηγυρίζει ο λαός και η δημοκρατία, θα φέρουμε ξανά τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία στην εξουσία», υπογράμμισε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε το βιβλίο του «Ιθάκη» στη Θεσσαλονίκη
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η επόμενη σεζόν να γυριστεί στην Αθήνα
Στο πρώτο 15ημερο του Φεβρουαρίου η συνάντηση με τον Ερντογάν
Βίντεο του υπουργού Υγείας από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Πώς είναι δυνατόν να προκύψει από αυτήν την πολιτική Βαβέλ βιώσιμη εναλλακτική κυβερνητική λύση;
Εκτός Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
Στα 3,026 δισ. ευρώ οι οφειλές τον Νοέμβριο, με μικρή μηνιαία μείωση αλλά ετήσια αύξηση
Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς για τις μεταρρυθμίσεις του ΕΣΥ
Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εις μνήμην του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου
«Τα Κέντρα Καινοτομίας που δημιουργούμε στη χώρα είναι σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση», δήλωσε η Υπουργός
«Θα εφαρμοστεί ο νόμος όπως προβλέπεται», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Πλεόνασμα και αυξημένα έσοδα καταγράφει ο κρατικός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα ταμειακά στοιχεία της ΤτΕ
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θέτει όρια στον διάλογο με τους αγρότες και σχολιάζει ΟΠΕΚΕΠΕ, δημοσκοπήσεις και ελληνοτουρκικά
Σφοδρή επίθεση της ευρωομάδας της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στα μέτρα προστασίας αγροτών
Ένταση on air για τις δηλώσεις με τα ναρκωτικά - Η ανάρτησή του λίγη ώρα μετά
«Δεν είναι πια ούτε στις λίστες των ανενεργών μελών της ΝΔ»
Τι επιλογές έχει όποιος ψηφίζει εκσυγχρονισμό και προσαρμογή στην πραγματικότητα;
«Δεν θα συζητήσουμε ποτέ θέματα κυριαρχίας της χώρας. Είναι αδιαπραγμάτευτα»
Η ιστορική ναυμαχία, ο Καποδίστριας και η φρεγάτα «Κίμων»
Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.