Πολιτικη & Οικονομια

Τσαπανίδου: «Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος κ. Μητσοτάκη»

Το σχόλιο της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις επικείμενες ανακοινώσεις Μητσοτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πόπη Τσαπανίδου
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI

Εκλογές 2023: Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη - Το σχόλιο για τις επικείμενες ανακοινώσεις

«Κινήσεις απελπισίας» διακρίνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, στις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τρία νέα μέτρα τα οποία αφορούν στη στήριξη νέων, ιδιοκτητών ακινήτων και δημοσίων υπαλλήλων.

«Αυτός ο τόπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιες κινήσεις απελπισίας», αναφέρει η κα Τσαπανίδου και προσθέτει: «10 μέρες μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από τον κ. Μητσοτάκη, σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προαναγγέλλει νέες αλλαγές και νέες ψεύτικες υποσχέσεις».

«Κατά τα άλλα η ΝΔ σκίζει στις δημοσκοπήσεις, έχει σίγουρη τη νίκη στις εκλογές και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι επαρκώς κοστολογημένο. Ο πανικός, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, κ. Μητσοτάκη», καταλήγει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Π. Τσαπανίδου: Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος κ. Μητσοτάκη

Νωρίτερα ο Άκης Σκέρτσος ανέφερε: «Κάναμε μία παρουσίαση, πριν από δέκα ημέρες, του συνολικού οικονομικού προγράμματος. Δείξαμε τη φιλοδοξία μας για την Ελλάδα του 2030. Θέλουμε, για παράδειγμα, να αυξηθούν οι εξαγωγές μας από το 50%, που ήδη είναι ρεκόρ, στο 60% το 2027. Θέλουμε η Ελλάδα, η ελληνική οικονομία να τρέχει με διπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης από την υπόλοιπη Ευρώπη. Να αυξηθούν τα εισοδήματα κατά 25% και ο κατώτατος και ο μέσος μισθός. Να μειωθούν κι άλλο οι φόροι και οι εισφορές. Να έχουμε περισσότερες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».

Και συμπλήρωσε: «Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει ακόμη τρία ακόμη μέτρα. Θα αφορούν τους νέους, θα αφορούν τον ιδιοκτήτη ακινήτων και θα αφορούν και τους δημοσίους υπαλλήλους. Είναι τρία μέτρα, κοστολογημένα, είναι ενταγμένα στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ