- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
ΜέΡΑ25: Μετά τη «Δήμητρα» έρχεται ο «Οδυσσέας» για τα κόκκινα δάνεια
Τι προβλέπει το σχέδιο για τους πλειστηριασμούς
Το ΜέΡΑ25 παρουσίασε το σχέδιο «Οδυσσέας» για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς - Τι αναφέρει η ανακοίνωση
Εκτός από το σχέδιο «Δήμητρα», το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη ενημερώνει πως έχει και δεύτερο σχέδιο, ονόματι «Οδυσσέας». Αυτό αφορά τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται από διπλή αιχμή, προς τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Συγκεκριμένα αναφέρει πως «αφού φρόντισε η κυβερνητική προπαγάνδα να μάθει ο κόσμος - έστω και δια μέσου της ακατάσχετης κινδυνολογίας των συστημικών μέσων - το σχέδιο "Δήμητρα" και το πόσο σπουδαίο είναι και απαραίτητο ένα τέτοιο ψηφιακό εργαλείο, που δείχνει και γιατί το φοβούνται τόσο πολύ οι ολιγάρχες, τα συστημικά, μνημονιακά τους κόμματα και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, καλούμε τους πολίτες να μάθουν και για τον "Οδυσσέα"».
Σύμφωνα, λοιπόν, με το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, «ο ”Οδυσσέας” είναι το σχέδιο που προτείνουμε για να σωθούν πραγματικά τα σπίτια και τα μαγαζιά του κόσμου από τα αρπακτικά ταμεία, τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις. Πρόκειται για μια δημόσια εταιρεία διαχείρισης των κόκκινων δανείων που θα αντικαταστήσει τον εγκληματικό ”Ηρακλή” της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και θα βάλει φρένο στην πώληση των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά ταμεία και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα».
Και η ανακοίνωση καταλήγει με τη διατύπωση της ελπίδας «ο ”Οδυσσέας” να προκαλέσει τον αντίστοιχο τρόμο που προκάλεσε και η ”Δήμητρα” στο εγχώριο πολιτικό, ολιγαρχικό και μιντιακό κατεστημένο» και σημειώνει: «Είναι ένα σχέδιο που πρέπει να εφαρμοστεί κι αυτό χωρίς καμία πρότερη διαπραγμάτευση, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος, η κοινωνία και η οικονομία. Παρόμοια σχέδια έχουν εφαρμοστεί στη Γερμανία για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, αλλά στην χώρα μας και στον λαό μας επιβλήθηκαν σχέδια που εξυπηρετούν μόνο την προσοδοφορία των αρπακτικών».
📌 Τρομάξτε κι άλλο: Έχουμε και τον Οδυσσέα, το σχέδιο που σώζει και τα σπίτια του κόσμου από τους πλειστηριασμούς!#ΝΔ #ΣΥΡΙΖΑ #κοκκινα_δανεια #πλειστηριασμοι #εξωσεις #funds #Ηρακλης #Οδυσσεας #ρηξη #εκλογες_2023 https://t.co/JxkaVO6bVR
— ΜέΡΑ25 (@mera25_gr) April 25, 2023
Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 για το σχέδιο «Οδυσσέας»
«Αφού φρόντισε η Κυβερνητική προπαγάνδα να μάθει ο κόσμος -έστω και δια μέσου της ακατάσχετης κινδυνολογίας των συστημικών μέσων- το σχέδιο "Δήμητρα" και το πόσο σπουδαίο είναι και απαραίτητο ένα τέτοιο ψηφιακό εργαλείο, που δείχνει και γιατί το φοβούνται τόσο πολύ οι ολιγάρχες, τα συστημικά, μνημονιακά τους κόμματα και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, καλούμε τους πολίτες να μάθουν και για τον "Οδυσσέα".
Ο "Οδυσσέας" είναι το σχέδιο που προτείνουμε για να σωθούν πραγματικά τα σπίτια και τα μαγαζιά του κόσμου από τα αρπακτικά ταμεία, τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις. Πρόκειται για μια δημόσια εταιρεία διαχείρισης των κόκκινων δανείων που θα αντικαταστήσει τον εγκληματικό "Ηρακλή" της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και θα βάλει φρένο στην πώληση των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά ταμεία και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.
Ελπίζουμε κι ο "Οδυσσέας" να προκαλέσει τον αντίστοιχο τρόμο που προκάλεσε και η "Δήμητρα" στο εγχώριο πολιτικό, ολιγαρχικό και μιντιακό κατεστημένο. Είναι ένα σχέδιο που πρέπει να εφαρμοστεί κι αυτό χωρίς καμία πρότερη διαπραγμάτευση, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος, η κοινωνία και η οικονομία. Παρόμοια σχέδια έχουν εφαρμοστεί στην Γερμανία για την διαχείριση των κόκκινων δανείων, αλλά στην χώρα μας και στον λαό μας επιβλήθηκαν σχέδια που εξυπηρετούν μόνο την προσοδοφορία των αρπακτικών».
Την παρουσίαση του σχεδίου σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν, σημειώνοντας «Ωχ αμάν, κι άλλο σχέδιο το ΜέΡΑ25; Ούτε πολιτικό κόμμα με πρόγραμμα 100 ημερών να ήταν...».
Ωχ αμάν, κι άλλο σχέδιο το ΜέΡΑ25; Ούτε πολιτικό κόμμα με πρόγραμμα 100 ημερών να ήταν... https://t.co/2VTUAkTgTZ
— Erik Edman (@edmantweet) April 25, 2023
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλες οι δράσεις για το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου
Κοινό μήνυμα στήριξης στη διεύρυνση της ΕΕ, έμφαση στην ενέργεια, τις επενδύσεις και τη γεωπολιτική σταθερότητα μετά τη συνάντηση στο Μαξίμου
«Έχει σημασία το ΠΑΣΟΚ να είναι η πρώτη δύναμη στην Κεντροαριστερά»
Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλάει για την πολιτική και πέρα από την πολιτική
Τι ισχύει για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα
Έως 45 εκατ. ευρώ ημερησίως το κόστος
Δείτε τον πίνακα με το νέο μισθολόγιο
Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Κοινωνικός διχασμός για αγρότες και ΟΠΕΚΕΠΕ, πρόσωπα της χρονιάς Μητσοτάκης και Πιερρακάκης
Αύξηση 5% στην καταναλωτική δαπάνη - Βελτίωση στο εξωτερικό ισοζύγιο
«Οι τραμπουκικές σεξιστικές επιθέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν έχουν τέλος» σημειώνει η βουλεύτρια
Μεγάλη μείωση 61% στο κενό ΦΠΑ - «Η μάχη έχει έντονο χρώμα κοινωνικής δικαιοσύνης»
Τι λέει για τα αιτήματα των αγροτών
Ο υπουργός τους κάλεσε να συμβάλουν ενεργά στον σχεδιασμό για μια πιο συνεκτική και ασφαλή Δυτική Αττική
Οι τιμές από το ράφι στο χωράφι
Ο υπουργός Υγείας σχολίασε και την παρουσία της στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ιστορίες και λέξεις που ορίζουν μέχρι σήμερα την επικαιρότητα
Αιτήματα που διαμορφώνονται έτσι ώστε να μην ικανοποιηθούν
«Δεν μπόρεσαν να φτάσουν τα ραδιοϊσότοπα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι θεραπείες», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου θα κριθεί η πορεία του Κινήματος Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.