- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος έως τις εκλογές ο Άκης Σκέρτσος
Ο υπουργός Επικρατείας διαδέχεται τον Γιάννη Οικονόμου
Εκλογές 2023: Ο Άκης Σκέρτσος αναλαμβάνει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου έως την εκλογική αναμέτρηση - Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου.
Ο Άκης Σκέρτσος αναλαμβάνει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπως ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου.
Ο Γιάννης Οικονόμου αποχωρεί από τη συγκεκριμένη θέση καθώς είναι υποψήφιος βουλευτής.
«Σήμερα, παραδίδοντας τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου στον υπουργό Επικρατείας στον καλό φίλο, Άκη Σκέρτσο, μπορώ να πω ότι δεν στεναχωριέμαι επειδή η πορεία αυτή τέλειωσε, χαμογελώ επειδή συνέβη. Κάθε τέλος, είναι η αφορμή, η αφετηρία από την οποία ξεπηδούν καινούριες αρχές», σημείωσε συγκινημένος ο κ. Οικονόμου, ο οποίος επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στην εκλογική αναμέτρηση στη Φθιώτιδα, όπου θα είναι υποψήφιος.
Ο Γιάννης Οικονόμου στην τελευταία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πριν από τις εκλογές, προχώρησε σε έναν απολογισμό του έργου της κυβέρνησης.
«Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος 615 ημερών με 160 στην Αθήνα και 8 στη Θεσσαλονίκη ενημερώσεων των πολιτικών συντακτών και εκατοντάδων πολιτικών δηλώσεων», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου. «Την πρώτη μέρα από εδώ είχα πει ότι θα προσπαθούσα να οριοθετήσω πολιτικά το βήμα αυτό και να απαντώ με ειλικρίνεια και σεβασμό στη δουλειά σας, τη δουλειά των δημοσιογράφων. Θέλω να ελπίζω ότι έκανα πράξη τη δέσμευσή μου αυτή και προσπάθησα να απαντώ σε όλες σας τις ερωτήσεις και εδώ, αλλά και τηλεφωνικά με πολιτικό τρόπο και μόνο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.