Πολιτικη & Οικονομια

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μίγας μετά την ανάρτηση για Ανδρουλάκη - Χρονοπούλου

Για «χυδαία και σεξιστική ανάρτηση» κάνει λόγο η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του», σύμφωνα με ανακοίνωση.
Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τίθεται το στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, Βασίλης Μίγας © Alexandros Michailidis/SOOC

Στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του», σύμφωνα με ανακοίνωση

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τίθεται το στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, Βασίλης Μίγας, μετά από χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη και τις καταγγελίες της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό.

Η ανακοίνωση του κόμματος: «O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του».

Στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του», σύμφωνα με ανακοίνωση.

Νωρίτερα, την έντονη αντίδρασή του είχε εκφράσει το ΠΑΣΟΚ για την ανάρτηση του Βασίλη Μίγα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η παραίνεση στη χθεσινή μας ανακοίνωση "αρχίστε να σβήνετε", κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

»Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει “στημένη” τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;» διερωτάται το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

Αναφέρεται στην ανάρτηση της Αναστασίας Γαϊταρτζή, στην οποία σημειώνεται: «πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές; Τότε;».

«Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;», συνεχίζει στο σχόλιό της η Χαριλάου Τρικούπη τονίζοντας δηκτικά: «Και με τα θύματα και με τον οχετό;».

Σε ανάρτησή του ο Βασίλης Μίγας άφησε επίσης υπονοούμενα για την υπόθεση.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ απάντησε επίσης στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:

-Πώς ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;

-Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του;», υπογράμμισε στο σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ