Πολιτικη & Οικονομια

Αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις ο Πολάκης: «Είναι πρόκληση πλέον»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά αυτή τη στιγμή»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παύλος Πολάκης: Στο «στόχαστρο» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ οι δημοσκοπήσεις - Η ανάρτηση και το σχόλιο για τα ευρήματα

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis που προβλήθηκε την Πέμπτη (30.03) στο Mega σχολιάζει με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Να σημειώσουμε πως η εν λόγω δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μετά την εξαγγελία των εκλογών από τον πρωθυπουργό και καταγράφει προβάδισμα 4,7% μονάδων της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναδημοσιεύει ανάρτηση του Ν. Μωραΐτη και σημειώνει «έχει καταντήσει πρόκληση πλέον!! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μπροστά αυτή τη στιγμή και θα διευρύνει τη διαφορά όσο πλησιάζουμε στις 21/5!!».

Το σχόλιο συνοδεύεται με εικόνα από τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Metron Analysis.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, για την ελληνική κοινωνία το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας παραμένει η οικονομία (24%). Ακολουθεί η ακρίβεια (19%) και στη συνέχεια οι πολιτικοί (17%), η ανασφάλεια (7%) και η ανεργία (6%).

Ως προς τον χαρακτήρα των κυβερνήσεων, το 49% των ερωτηθέντων επιθυμεί κυβερνήσεις συνεργασίας και το 48% αυτοδύναμες κυβερνήσεις.

Τέλος καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 36%, ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί με 17%, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης με 6%.