- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Νίκος Ανδρουλάκης: Παραίτηση από την Ευρωβουλή - Στον Νίκο Παπανδρέου η έδρα
Την παραίτησή του από την Ευρωβουλή υπέβαλε ο Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με πληροφορίες. Πρόκειται για μία κίνηση στην οποία προχώρησε ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαίου.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης φέρεται να έστειλε email στο οποίο ενημερώνει για την παραίτησή του. Κατά τη διαδικασία, θα ακολουθήσει μετά το Πάσχα η έγκριση της παραίτησής του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Την έδρα αναμένεται να αναλάβει ο Νίκος Παπανδρέου. Ο Νίκος Παπανδρέου θα είναι ουσιαστικά ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέχρι τις επόμενες ευρωεκλογές, καθώς η Εύα Καϊλή διεγράφη μετά την εμπλοκή της στο Qatargate.
Νίκος Ανδρουλάκης: Η θέση του για τις μετεκλογικές συνεργασίες
Ο Νίκος Ανδρουλάκης παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ απαντώντας σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και στο κύριο θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών τον όρο του περί αποκλεισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα από την πρωθυπουργία, σε περίπτωση κυβέρνησης συνεργασίας.
Σε ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού σε κυβέρνηση συνεργασίας, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι υποψήφιοι για πρωθυπουργοί. «Οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Μητσοτάκης και Τσίπρας λένε μεταξύ τους ότι ήταν κακοί κυβερνήτες και επικίνδυνοι. Εγώ συμφωνώ μαζί τους. Η νέα εποχή πρέπει να έχει προγραμματικές συνεργασίες και πρόσωπα που θα τις υλοποιήσουν. Απέναντί τους έχω ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Δεν έχω κυβερνήσει και δεν έχω καταστρέψει τη χώρα. Κάθε 15 ημέρες έχουμε και ένα σκάνδαλο της ΝΔ. Δεν θα είναι δική μου επιλογή. Προσπαθούν να με παρουσιάσουν ότι εγώ θα υποδείξω το πρόσωπο. Όχι. Θα πρέπει να συμφωνηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών, είπε ότι «όποιος πάει τη χώρα σε ακυβερνησία, σε δεύτερες εκλογές, δεν θα έχει το ΠΑΣΟΚ στο πλευρό του». Σε ερώτηση για τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε: «Το άτομο που το είπε αυτό, έχει ήδη διαγραφεί στο παρελθόν. Όλοι λειτουργούμε με κανόνες και με βάση την προοπτική της παράταξης»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και τον Απόστολο Μαγγηριάδη σκιαγράφησε το πρόσωπο που θα προτείνει ως Πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα προκύψει μετά τις εκλογές, δηλώνοντας πως αυτός πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο, εμμένοντας στην άρνησή του να αποδεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.