Πολιτικη & Οικονομια

Καβγάς σε εκπομπή της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή τον Πάνο Σκουρλέτη

«Είναι αστείο να με ρωτάτε...»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πάνος Σκουρλέτης σε εκπομπή της ΕΡΤ
© Youtube

Πάνος Σκουρλέτης: Ο καβγάς με δημοσιογράφους της ΕΡΤ σε εκπομπή και η ερώτηση για τον Παύλο Πολάκη

Καβγάς με πρωταγωνιστή τον Πάνο Σκουρλέτη καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας (13.3) στην ΕΡΤ, με αφορμή μία ερώτηση των δημοσιογράφων της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής για την επανεκκίνηση των εσωκομματικών διαδικασιών στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παύλο Πολάκη. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όταν η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου ρώτησε τον Πάνο Σκουρλέτη για το αν θα ξεκινήσουν εκ νέου οι διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παύλο Πολάκη, ο πρώην υπουργός αντέδρασε, σχολιάζοντας ότι η ερώτηση που δέχθηκε «είναι εκτός θέματος». Η δημοσιογράφος τού εξήγησε ότι «οι συζητήσεις στην ΕΡΤ δεν είναι ποτέ μονοθεματικές».

«Μου λέτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο να τοποθετηθώ γι' αυτό. Ειλικρινά σχετίζεται με όσα συζητάμε για τα Τέμπη, είναι to the point» συνέχισε ο Πάνος Σκουρλέτης, με τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο να του απαντά: «Αν θέλατε να κάνετε αρχισυνταξία θα ήσασταν καλός». 

«Δεν θύμωσα με την ερώτηση, αλλά το βρήκα αστείο να με ρωτάτε», είπε λίγο αργότερα στη Χριστίνα Βίδου ο Πάνος Σκουρλέτης, με την ίδια να απαντά: «Αν θεωρήσατε αστεία όσα λέει ο κ. Πολάκης, εμείς το κρατάμε. Αν νομίζατε ότι θα μπορούσατε να με προσβάλετε, σε καμία περίπτωση εγώ δεν...».

«Έχω το δικαιώμα να το σχολιάσω αυτό; Έχετε συνείδηση ότι είστε τέταρτη εξουσία; Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής» επέμεινε ο Πάνος Σκουρλέτης με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο να του λέει «είναι άκομψο και άστοχο ότι θέλετε να κάνετε τον αρχισυντάκτη».

Λίγα λεπτά πριν η συζήτηση ολοκληρωθεί ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε, λέγοντας: «Έχω δικαίωμα να κάνω κριτική. Έτσι είναι η ΕΡΤ επί Νέας Δημοκρατίας; Εγώ τη θέλω πλουραλιστική». Αυτή η φράση ενόχλησε τον δημοσιογράφο, που απάντησε: «όχι σε μένα αυτά, την έζησα την ΕΡΤ και πριν». Ο Πάνος Σκουρλέτης δεν άφησε αυτή τη φράση αναπάντητη και είπε: «Το "όχι σε μένα είναι μαγκιά"». Ο Κώστας Παπαχλιμίτζος κατέληξε: «περίσσευε πριν η μαγκιά». 

Ο Πάνος Σκουρλέτης για τον Παύλο Πολάκη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ