Πολιτικη & Οικονομια

Τσαπανίδου: «Η συγγνώμη και η ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με το "όλοι φταίνε"»

Πώς σχολίασε την εισήγηση του Κ. Μητσοτάκη στο Υπουργικό Συμβούλιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Πόπη Τσαπανίδου: Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη στο Υπουργικό Συμβούλιο

«Η συγγνώμη και η ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με το "όλοι φταίνε" ούτε με ψεύτικες παραιτήσεις υπουργών που σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά υποψήφιοι», υπογραμμίζει, σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, μετά από όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο το πρωί της Πέμπτης (9.3). 

«Ο κος Μητσοτάκης οφείλει να κατανοήσει ότι δεν έγινε προχθές πρωθυπουργός αλλά κυβερνά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και ηγείται μιας παράταξης που κυβέρνησε σχεδόν τα μισά χρόνια από τη μεταπολίτευση», αναφέρει, η κ. Τσαπανίδου, σχολιάζοντας πως «οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια απαξιώθηκαν και ξηλώθηκαν πολλές δικλείδες ασφαλείας, με βάση τις οποίες λειτουργούσαν ομαλά οι σιδηρόδρομοι τόσα χρόνια, που θα είχαν αποτρέψει το δυστύχημα».

«Και, κυρίως, οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι ανήλθε στην εξουσία με την υπόσχεση του επιτελικού κράτους και της αριστείας και αντί αυτού κυβερνά με ρουσφέτια και αναξιοκρατία παντού», η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖA, Πόπη Τσαπανίδου, και καταλήγει: «Πόσο πειστικό είναι να επιχειρεί να μας πείσει ότι όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια τώρα, θα τα κάνει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές; Έρχονται στιγμές που η ουσία ξεπερνά την επικοινωνία και κανένας Αμερικανός επικοινωνιολόγος δεν μπορεί να τα διορθώσει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cr1t630kqwq9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ