- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η βουλευτής Στέλλα Μπίζιου καταγγέλλει ότι «επιχειρούν να τη συνδέσουν με τον σταθμάρχη»
Αναλυτικά η ανάρτησή της
Τέμπη - Σύγκρουση τρένων: Η βουλευτής της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου καταγγέλλει ότι «επιχειρούν να την συνδέσουν με τον σταθμάρχη»
Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε η βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Στέλλα Μπίζιου, μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.
Η πολιτικός καταγγέλλει πως «κάποιοι άθλιοι προβοκάτορες με ονοματεπώνυμο» επιχειρούν να την συνδέσουν με τον σταθμάρχη. «Επιχειρούν να συνδέσουν ευθέως το όνομά μου με την υπόθεση του Σταθμάρχη της Λάρισας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζονται πως η κόρη του δουλεύει στο πολιτικό μου γραφείο», καταγγέλλει σε δήλωσή της.
Σύμφωνα με την κ. Μπίζιου, πρόκειται για «αθλιότητα που δεν έχει προηγούμενο» και προαναγγέλλει άμεσα την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη. Επίσης, διαμηνύει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου χρησιμοποιήσει το όνομά της στην υπόθεση.
H ανάρτηση της Στέλλας Μπίζιου
Την ώρα που όλοι πενθούμε τον χαμό δεκάδων ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, κάποιοι άθλιοι προβοκάτορες με ονοματεπώνυμο επιχειρούν να συνδέσουν ευθέως το όνομά μου με την υπόθεση του Σταθμάρχη της Λάρισας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζονται πως η κόρη του δουλεύει στο πολιτικό μου γραφείο.
Η αθλιότητα αυτή δεν έχει προηγούμενο και φυσικά δεν μπορεί να μείνει έτσι.
Θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη ζητώντας την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και φυσικά θα κινηθώ νομικά εναντίον οποιουδήποτε άλλου τολμήσει να χρησιμοποιήσει το όνομα μου σε αυτή την τραγική υπόθεση.
Σημειώνεται φημολογία προέκυψε έπειτα από δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος, χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα, μίλησε για παρέμβαση συγκεκριμένου πολιτικού για την τοποθέτηση του σταθμάρχη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέσσερα F-16 στην Κύπρο, για ενίσχυση της άμυνας- Μετάβαση Δένδια και Α/ ΓΕΕΘΑ στη Λευκωσία
Παγωμένα κονδύλια και βέτο, η δοκιμασία των ευρωπαϊκών αξιών
Όσα είπε στο Face2Face και την Κατερίνα Παναγοπούλου για την πολιτική επικαιρότητα και τις προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της
Διυπουργική πρωτοβουλία για ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και απλούστευση διαδικασιών
Διακοπή ενός μήνα στα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διπλασιάσει τις τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Tα συστήματα που έχουν οι ελληνικές φρεγάτες
Συνεχής ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.