Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: Το «άδειασμα» σε Πολάκη για το ψηφοδέλτιο στα Χανιά και η στροφή 180 μοιρών του βουλευτή

Η άγρια κόντρα με αφορμή τη (μη) υποψηφιότητα Χαιρετάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παύλος Πολάκης με τον Αλέξη Τσίπρα
Ο Παύλος Πολάκης με τον Αλέξη Τσίπρα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Παύλος Πολάκης - Η κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο στα Χανιά - Η στήριξη στον Μιχάλη Χαιρετάκη και η αναδίπλωση που ακολούθησε

Τα «μάζεψε» ο Παύλος Πολάκης μετά το «άδειασμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια στην Κρήτη.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκφράσει νωρίτερα την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι το όνομα του Μιχάλη Χαιρετάκη δεν βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Χανίων.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «μέχρι να διορθωθεί το “λάθος”, δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα», υπογραμμίζοντας: «Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου».

polakis-xairetakis

Ωστόσο, μετά τις διαρροές από την Κουμουνδούρου που πρακτικά τον «άδειαζαν», ο κ. Πολάκης έκανε δεύτερη ανάρτηση όπου ουσιαστικά τα «μαζεύει», επισημαίνοντας ότι υπηρετεί τη συλλογική απόφαση που έλαβε η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, «τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια».

polakis-syriza

Κόντρα Πολάκη με ΣΥΡΙΖΑ - Η πρώτη ανάρτηση του βουλευτή

Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!

Κόντρα Πολάκη με ΣΥΡΙΖΑ - Η δεύτερη ανάρτηση του βουλευτή

Χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ: Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεία περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανιά!!

Αυτήν υπηρετώ τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια. Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθούν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος.

Αυτά και ΤΕΛΟΣ μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων, γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!

Το «άδειασμα» του ΣΥΡΙΖΑ στον Πολάκη μετά τη διαφωνία του βουλευτή για το ψηφοδέλτιο στα Χανιά

Μετά τα όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης, στην πρώτη του ανάρτηση για το ψηφοδέλτιο στα Χανιά και τη (μη) υποψηφιότητα Χαιρετάκη, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν:

Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος.

Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ