Πολιτικη & Οικονομια

Ο Πολάκης θα αντεπιτεθεί

Τι έγινε και από το «δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα» πήγαμε στο «όλα θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος»;

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Πολάκης
© ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Παύλος Πολάκης: Σχόλιο για την κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο στα Χανιά και την αναδίπλωση που ακολούθησε.

Λίγοι πολιτικοί είναι τόσο γενναίοι όσο το καμάρι της Κρήτης, ο σύντροφος Πολάκης. Ο άνθρωπος που έχει πάει σε άλλα επίπεδα και την Κρητική Λεβεντιά και το Ηθικό Πλεονέκτημα της Αριστεράς. Ο άνθρωπος που ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Ο άνθρωπος που δεν κωλώνει μπροστά σε τίποτα και κανέναν. Ο άνθρωπος που μόνο χάρη στην καλή του την καρδιά δεν έχει χώσει τρία μέτρα κάτω από τη γη τους δημοσιογράφους και τους λοιπούς τζιτζιφιόγκους που τολμούν να τον αμφισβητήσουν και έχει περιοριστεί να τους ξεμπροστιάζει στο face το book με γενναία ποστ που όλα μοιάζουν κάπως έτσι:

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ . ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΣΑΣ . ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΑΛΙΟΠΕΤΣΩΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ . ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΒΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΕΛΕΤΕ . ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!1!1 

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω πολλοί εξεπλάγησαν που είδαν τον σφακιανό λεβέντη να υπαναχωρεί όταν η απειλή του να μην είναι υποψήφιος αν δεν είναι συνυποψήφιος του ένας φίλος του, δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο κάτω-κάτω, όπως ο ίδιος λέει (και δεν μπορεί παρά να λέει αλήθεια), δεν πουλάει τους φίλους και τους συντρόφους του. Τι έγινε λοιπόν και από το «δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα» πήγαμε στο «όλα θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος»; Τι συνέβη και ξαφνικά το λιοντάρι του Ψηλορείτη μοιάζει να είναι έτοιμος να γράψει κάτι τέτοιο:

ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ , Η Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ . ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΔΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ. ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ.

Σίγουρα αυτό που φταίει για την πωποτούμα του Παυλή δεν είναι αυτό που κάποιοι, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν την κρητική λεβεντιά ακόμα κι αν τους χόρευε τη Λίμνη των Κύκνων μπροστά τους, υπέθεσαν. Δεν είναι δηλαδή ότι ο σύντροφος Πολάκης έβγαλε λειρί και δεν χρειάζεται πια να αγοράζει αυγά. Ο σύντροφος Πολάκης παραμένει το ίδιο παλικάρι που πάντα ήταν. Απλώς κάνει μερικά βήματα πίσω για να έρθει με τη φόρα που μόνο ένα στέλεχος της μπροοδευτικής παράταξης μπορεί να έρθει.

Θα περιμένει λοιπόν πρώτα να γίνουν οι εκλογές, να εκλεγεί βουλευτής και μετά ούτε ψύλλος στον κόρφο όλων αυτών που αψήφησαν το θέλημά του και άφησαν τον φίλο του έξω από τα ψηφοδέλτια. Είμαι σίγουρος ότι θα αντεπιτεθεί (προφανώς με φόρα) κι ένα από τα επόμενα ποστ του θα λέει κάτι σαν κι αυτό:

ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ . ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΟΝ ΓΚΑΛΟΠ , ΘΑ ΣΧΟΛΗΘΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΕΚΕΙΣ ΣΑΝ ΦΑΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΤΙΝΆΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΡΟΔΙΑ / ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΕΝΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην νομίσετε ούτε λεπτό πως ο Παυλής ο Πολάκης είναι κάποιος που πουλάει μαγκιά και, όταν η μαγκιά δεν βρίσκει αγοραστές, απλώς αλλάζει το εμπόρευμα. Ο άνθρωπος είναι γέννημα θρέμμα της λεβεντογέννας και κάποτε θα απαγγέλουν γι’ αυτόν μαντινάδες σαν αυτή:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΓΑΝΤΑ/ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΡΑΣΕΙΣ/ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ/Τ’ ΑΥΓΆ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Και μπράβο του!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ