Κοσμος

Σεισμός Τουρκία: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το viral βίντεο με τον πατέρα και την κόρη

«Μπαμπά μην κλαις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πατέρας αγκαλιάζει ξανά την κόρη του μετά τον σεισμό στην Τουρκία
Πατέρας αγκαλιάζει ξανά την κόρη του μετά τον σεισμό στην Τουρκία © YouTube/Telegraph

Σεισμός Τουρκία - Πατέρας και κόρη επανενώνονται ξανά μετά τον απεγκλωβισμό τους - Το συγκινητικό βίντεο και η ιστορία πίσω από αυτό

Η ιστορία τους μετά τον σεισμό στην Τουρκία συγκίνησε. Ο πατέρας που συνάντησε ξανά την κόρη του, μίλησε για την περιπέτειά τους στα χαλάσματα του κτιρίου που κατέρρευσε και τα δραματικά 24ωρα που ακολούθησαν, όταν χωρίστηκαν μετά τον απεγκλωβισμό τους από τα ερείπια

Ο Ahmet Ayyan και η 4χρονη κόρη του, Gada, βγήκαν ζωντανοί από τα ερείπια, ωστόσο χωρίστηκαν, καθώς ο άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, την ώρα που το παιδί του παρέμεινε σε κοινωνική υπηρεσία. Δυστυχώς, τόσο η γυναίκα όσο και ο γιος του απεγκλωβίστηκαν νεκροί.

Όταν, μετά από ημέρες, συνάντησε ξανά την κόρη του, τόσο ο ίδιος όσο και το παιδί του δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Οι εικόνες είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Watch: Moment father and daughter are reunited after devastating Kahramanmaras earthquake

Ο σεισμός στην Τουρκία και η παραμονή στα χαλάσματα - Πώς η κόρη έσωσε τον πατέρα της 

«Όταν έγινε ο σεισμός, άρπαξα την κόρη μου. Όλη μου η οικογένεια άρχισε να εξαφανίζεται από τα μάτια μου. Το κτίριο κατέρρευσε πάνω απ' όλους μας» ανέφερε σε δηλώσεις του στο CNN.

Και πρόσθεσε ότι την τέταρτη ημέρα είχε αρχίσει να χάνει τις ελπίδες του. Το πόδι του τον πονούσε, καθώς ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός. Ωστόσο, η κόρη του δεν σταματούσε να του δίνει κουράγιο.

«Η κόρη μου μού έλεγε ξανά και ξανά "μπαμπά μην κλαις. Ηρέμησε. Έρχονται να μας σώσουν"» συνεχίζει, εμφανώς συγκινημένος, υπογραμμίζοντας ότι του επαναλάμβανε συχνά να κοιτά το αμυδρό φως που περνούσε μέσα από τα μπάζα.

Όπως δήλωσε, μετά τον απεγκλωβισμό τους, κατάφερε να εντοπίσει την κόρη του μέσα από αναρτήσεις στα social media. Συγγενής του, βλέποντας τη φωτογραφία της μικρής, διαπίστωσε ότι το παιδί βρισκόταν στις κοινωνικές υπηρεσίες και τον ειδοποίησε.

«Εκείνη με κράτησε στη ζωή. Αυτό είναι το κοριτσάκι μου. Είναι ο ήρωάς μου» κατέληξε συγκινημένος ο πατέρας στην Τουρκία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ