Πολιτικη & Οικονομια

«Είσαι αλήτης!»: Τζανακόπουλος εκτός ορίων σε κόντρα με Κουμουτσάκο

Όσα έγιναν στον τηλεοπτικό αέρα με φόντο τις παρακολουθήσεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δημήτρης Τζανακόπουλος - Γιώργος Κουμουτσάκος: Η κόντρα για τις παρακολουθήσεις και οι χαρακτηρισμοί σε τηλεοπτική εκπομπή

Κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Γιώργο Κουμουτσάκο ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα με φόντο τις παρακολουθήσεις και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μετά την αποστολή του πορίσματος του προέδρου της ΑΔΑΕ στον Πρόεδρο της Βουλής και τους πολιτικούς αρχηγούς. 

Οι δύο πολιτικοί βρέθηκαν στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού «Κontra» και οι τόνοι ανέβηκαν στο πάνελ όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ότι έχει «τραμπουκική και προβοκατόρικη συμπεριφορά, την οποία περιφέρει στα κανάλια». Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τότε ρώτησε «μου κάνετε παρατήρηση;». Ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε καταφατικά «ναι, σου κάνω παρατήρηση», με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: «τι είστε; δεκανέας; λοχαγός;».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «μαύρες σακούλες» με λεφτά, αναφερόμενος στην κατάθεση της γραμματέως του επιχειρηματία, Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τον ρώτησε «καλά δεν ντρέπεστε λίγο».

«Εσείς να ντραπείτε που τα παίρνατε», απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Η φράση του Γιώργου Κουμουτσάκου εξόργισε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος απάντησε: «Καλά δεν ντρέπεσαι; Αλήτη; Που θα μου πεις ότι τα έπαιρνα;».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό και διευκρίνισε ότι δεν κατηγόρησε προσωπικά τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος προανήγγειλε ότι θα υποβάλλει μήνυση. 

Δείτε την κόντρα τους στον τηλεοπτικό αέρα (μετά το 5:20 του βίντεο)