Πολιτικη & Οικονομια

Απειλές Καμμένου προς Νίκο Ανδρουλάκη με υπονοούμενα: «Αν με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, θυμήσου…»

Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με φόντο τη δήλωση για «προοδευτική διακυβέρνηση»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνος Καμμένος: Ο πρώην πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην κυβερνητικός σύμμαχος του Αλέξη Τσίπρα επιτίθεται στον Νίκο Ανδρουλάκη μέσω Twitter.
Ο Πάνος Καμμένος στρέφεται κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, μετά τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για μια «προοδευτική κυβέρνηση» που δε θα μοιάζει με εκείνη των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ © Nikos Libertas / SOOC

Πάνος Καμμένος: Ο πρώην πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην κυβερνητικός σύμμαχος του Αλέξη Τσίπρα επιτίθεται στον Νίκο Ανδρουλάκη μέσω Twitter.

Κατά του Νίκου Ανδρουλάκη στρέφεται με ανάρτησή του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος.

Με μια υψηλών τόνων τοποθέτηση στο κοινωνικό δίκτυο, ο 57χρονος πολιτικός απαντά προφανώς στην πρόσφατη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο οποίος είχε μιλήσει την Κυριακή στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος για μια «προοδευτική κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή».

Στέλνοντας μήνυμα πως το προοδευτικό όραμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν έχει κανένα από τα χαρακτηριστικά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε υπογραμμίσει στην ομιλία του στη Κ.Π.Ε. του κόμματος: «Η ήττα της ΝΔ πρέπει να έρθει χωρίς την επιστροφή στο χθες, στις καθεστωτικές αντιλήψεις και στον εμπαιγμό του λαού μας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων» .

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου ήρθε με το εξής σχόλιο στο Twitter: «Άκου Ανδρουλάκη δεν ανακατεύομαι αλλά αν με ξαναπιάσεις στο στόμα σου θυμίσου 1/Αζερμπαιτζάν 2/ψευτομουφτής Ξάνθης 3/ ξέρεις εσύ… μακριά από εμένα πολύ μακριά πιο μακριά και από Βρυξέλλες …..»

Νίκος Ανδρουλάκης: «Η ήττα της ΝΔ πρέπει να έρθει χωρίς την επιστροφή στο χθες, στον εμπαιγμό του λαού μας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

Την πεποίθησή του ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μπορεί να αναδειχθεί στις εκλογές ο καθοριστικός παράγοντας που θα αλλάξει την πορεία της χώρας εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την ομιλία του στην ΚΠΕ του κόμματος την Κυριακή.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, «η κοινωνία μας διψά για μεγάλη, δημοκρατική αλλαγή. Και οφείλουμε αυτό το πολιτικό σχέδιο να το υπηρετήσουμε, συγκρουόμενοι με κάθε συμφέρον, μικρό και μεγάλο, που κρατάει τη χώρα πίσω. Μια αλλαγή που θα φέρει ισχυρή οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη και πάνω από όλα εθνική αξιοπρέπεια. Όχι! Δεν μπορεί να συμβιβάζεται ο λαός μας με μια λίγο διαφορετική, λίγο καλύτερη διαχείριση. Είναι ώρα για τομές, για ενίσχυση των θεσμών που θα βελτιώσουν όλους τους κρίσιμους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Για αυτό και η ήττα της ΝΔ, πρέπει να έρθει χωρίς την επιστροφή στο χθες, στις καθεστωτικές αντιλήψεις και στον εμπαιγμό του λαού μας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων» .

Προσέθεσε ακόμη ότι πρέπει να τελειώνει το στείρο δικομματικό πινγκ πονγκ, που πολώνει και διχάζει τους πολίτες και απογοητεύει τη νέα γενιά. «Όλα αυτά είναι δυνατόν να επιτευχθούν με ενότητα, με σοβαρότητα και με πάθος για μια μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Ένα ποτάμι σύγχρονων προοδευτικών ιδεών, που θα ανατρέψει κατεστημένα. Που θα στείλει τη ΝΔ στην αντιπολίτευση και θα δημιουργήσει μία προοδευτική κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή. Με πρωταγωνιστή τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης. Μια κυβέρνηση που δεν θα θυμίζει τίποτα την περιπέτεια Τσίπρα-Καμένου. Μια κυβέρνηση που θα απαντήσει με σύγχρονο τρόπο στις μεγάλες ανάγκες του τόπου. Μια κυβέρνηση που θα θέλει πραγματικά να εμπεδώσει την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική αξιοπρέπεια», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι στην Ελλάδα οι πολίτες βιώνουν τις συνέπειες της αναποτελεσματικής και άδικης πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συνεχίζει να έχει αυταπάτες όπως στο παρελθόν.

Ειδική αναφορά έκανε στα εθνικά θέματα όπου τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πολιτεύτηκε ποτέ με σημαία ευκαιρίας στα εθνικά θέματα. Άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι τα εθνικά μας θέματα απαιτούν ομοψυχία, ενότητα και σοβαρότητα και δεν νοείται να γίνονται αντικείμενο μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και ανταγωνισμών.

«Δεν ξέρω αν ο κ. Μητσοτάκης είναι ο αγαπημένος πρωθυπουργός του Έντι Ράμα, όπως μας διαφήμιζαν πρόσφατα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ή αν ο Πρόεδρος Ερντογάν προτιμά τον κ. Τσίπρα. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι χρειαζόμαστε μια εθνική στρατηγική με ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές και σαφές μήνυμα προς όλους ότι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που παρουσίασε ο συντονιστής του, Νίκος Χριστοδουλάκης, ανταποκρίνεται στο αίτημα της αλλαγής «και δίνει τη δική μας σύγχρονη σοσιαλδημοκρατική απάντηση και δημιουργεί το πλαίσιο για την προοδευτική και αποτελεσματική διακυβέρνηση του τόπου».

«Ο τίτλος-στόχος του προγράμματός μας είναι: Για μια Ελλάδα με αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και περιέγραψε επιγραμματικά στους 6 κύριους στόχους του:

Α) Να φέρουμε τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή.

Β) Δραστική μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων.

Γ) Δημιουργούμε το νέο παραγωγικό μοντέλο για τη χώρα.

Δ) Απασχόληση για όλους.

Ε) Φωνή στον πολίτη-ισχυροί και λειτουργικοί δημοκρατικοί θεσμοί.

ΣΤ) Ανοιχτή κοινωνία χωρίς διακρίσεις.

«Έχουμε μία αγωνία: Να αγκαλιάσουμε όλους τους αδύναμους, όπως έγινε τα πρώτα χρόνια της ιστορικής μας διακυβέρνησης. Να δώσουμε μία σύγχρονη προοπτική σε όλους τους μη προνομιούχους της εποχής. Θέλω πραγματικά να αγωνιστούμε μαζί, ώστε το ΠΑΣΟΚ να γίνει η πιο ισχυρή δύναμη του προοδευτικού κόσμου της χώρας. Και να οπλιστούμε μαζί με θάρρος για να συγκρουστούμε με μικρά και μεγάλα συμφέροντα. Ώστε να ανατρέψουμε κατεστημένα. Με όραμα. Να ξαναέρθουν κοντά στην πολιτική νέοι άνθρωποι», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.