- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Μην σύρετε άλλο στον βούρκο τη Δημοκρατία - Εκλογές στην ώρα τους
«Δεν ξέρω αν οι θεωρίες συνωμοσίας θα σας βοηθήσουν να διασωθείτε»
Παρακολουθήσεις - Βουλή: O Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τις εκλογές και επανέλαβε πως θα γίνουν στην ώρα τους
Ειδική αναφορά στις εκλογές έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη Βουλή.
«Είμαστε σε προεκλογικό χρόνο αντικειμενικά. Λίγοι μήνες μας χωρίζουν. Το πολιτικό ημερολόγιο είναι ήδη πιο πυκνό, δεν χρειάζεται να το επιβαρύνουμε και με άλλη τοξικότητα. Θα επιμείνω στο διάλογο για μεγάλα, τα κρίσιμα, όχι τα μικρά, τα υποκριτικά» είπε και τόνισε: «Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και θα τις κερδίσουμε. Δεν ξέρω αν όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας θα σας βοηθήσουν να διασωθείτε την επόμενη ημέρα. Καλό θα ήταν να μη σύρετε άλλο στο βούρκο τη δημοκρατία μας».
Επιπλέον, πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση σε όλους να ψηφίσουν το νομοσχέδιο. «Το χθες είναι στα χέρια της δικαιοσύνης στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη να διαλευκάνει αυτή την υπόθεση» σημείωσε και πρόσθεσε ότι το αύριο είναι στα δικά μας χέρια και κανείς δεν έχει άλλοθι να μην ψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο.
Καταγγέλλοντας το «σίριαλ αθλιότητας, που περιλαμβάνει μια σειρά προσώπων», o πρωθυπουργός τόνισε πως «το ζητούμενο είναι η εναρμόνιση των αρχών της εθνικής ασφάλειας και των ατομικών δικαιωμάτων».
«Απ’ όλους έχει ο μπαξές, αλλά χωρίς ποτέ να δημοσιεύεται κανένα στοιχείο που θα επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό απ’ όσους έστησαν τη σκευωρία της Novartis».
Έκανε μάλιστα λόγο για ισχυρισμούς «χωρίς καμία απόδειξη ειδικά την ώρα που οι πολίτες έχουν άλλες προτεραιότητες», χαρακτηρίζοντας ως «το τελευταίο σκαλί στην αθλιότητα» την εμπλοκή του ονόματος του στρατηγού Φλώρου. «Το κομματικό συμφέρον σταματά εκεί που ξεκινά το πατριωτικό καθήκον», υπογράμμισε. Κι αφού είπε «ως εδώ», επισήμανε ότι «η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της και θα βγάλει άκρη».
«Δεν είναι τυχαίο ότι ο ίδιος ο εθνικός συκοφάντης τώρα σκέφτεται πως θα αποκαλύψει τον πραγματικό του στόχο. Το ομολογεί. Δεν είναι άλλος από την εγκυρότητα των εκλογών. Δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν ότι ο κ. Τσίπρας θα θελήσει να βρει τρόπο να δικαιολογήσει την ήττα του σε λίγους μήνες. Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαιότητα της χώρας επιμένω είναι η σταθερότητα, η συνέπεια και η συνέχεια», σημείωσε ο πρωθυπουργός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέσσερα F-16 στην Κύπρο, για ενίσχυση της άμυνας- Μετάβαση Δένδια και Α/ ΓΕΕΘΑ στη Λευκωσία
Παγωμένα κονδύλια και βέτο, η δοκιμασία των ευρωπαϊκών αξιών
Όσα είπε στο Face2Face και την Κατερίνα Παναγοπούλου για την πολιτική επικαιρότητα και τις προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της
Διυπουργική πρωτοβουλία για ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και απλούστευση διαδικασιών
Διακοπή ενός μήνα στα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διπλασιάσει τις τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Tα συστήματα που έχουν οι ελληνικές φρεγάτες
Συνεχής ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.