Πολιτικη & Οικονομια

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εμβολιάστηκε για την εποχική γρίπη - Το μήνυμά της

«Η μάχη της επιστημονικής κοινότητας είναι διαρκής»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εμβολιάζεται για τη γρίπη
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εμβολιάζεται για τη γρίπη © Instagram

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Εμβολιάστηκε για τη γρίπη - Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, συμμετείχε και φέτος στο πρόγραμμα εμβολιασμού για την εποχική γρίπη.

Η κα Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε, με ανάρτησή της, στα οφέλη του εμβολιασμού και την διαρκή προσφορά της επιστημονικής κοινότητας.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Στέλιος Λουκίδης και τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου Παρασκευή Κατσαούνου και Νικολέττα Ροβίνα ευχαρίστησαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υπενθύμισαν, για άλλη μια φορά, τη σημασία της πρόληψης.

Στον εμβολιασμό έλαβαν μέρος, προαιρετικά, και υπάλληλοι της Προεδρίας.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Instagram:

«Συμμετείχαμε και φέτος, από κοινού με υπαλλήλους της Προεδρίας της Δημοκρατίας, στον ετήσιο εμβολιασμό κατά της γρίπης. Πρόκειται για τον αποτελεσματικότερο τρόπο να μειώσουμε στο ελάχιστο τις πιθανότητες να νοσήσουμε, αλλά και για μια πράξη αλληλεγγύης, καθώς παράλληλα αποτρέπει τη μετάδοση του ιού στους οικείους μας.

Η μάχη της επιστημονικής κοινότητας για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, όπως κατέδειξε και το εμβόλιο κατά του Covid-19, είναι διαρκής. Ο καθένας μας, με το παράδειγμά του, μπορεί να συμβάλει σε αυτή, προς όφελος όλης της κοινωνίας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ