Πολιτικη & Οικονομια

Στην πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τετάρτη ο Νίκος Ανδρουλάκης για τις παρακολουθήσεις

Η πρώτη συνάντηση μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και ο Νίκος Ανδρουλάκης © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Νίκος Ανδρουλάκης: Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για τις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ.

Με φόντο την παρακολούθηση από την ΕΥΠ του προέδρου ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη (21/9) συνάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αύριο 21 Σεπτεμβρίου στις 13.00 θα δεχθεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήδη από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ είχε κάνει γνωστό ότι θα επεδίωκε συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να συζητήσουν για το ζήτημα της παρακολούθησης του από την ΕΥΠ. «Θα επιδιώξω σύντομα να δω την Πρόεδρο της Δημοκρατίας,για να την ενημερώσω για την υπόθεση αυτή και τις πρωτοβουλίες του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Διότι πρέπει
και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας η οποία είναι εγγυητής του πολιτεύματος να βοηθήσει για την ομαλοποίηση του πολιτικού κλίματος της χώρας, χωρίς συνωμοσιολογίες και χωρίς διχαστικά διλήμματα που οδηγούν στη συγκάλυψη. Με την ευκαιρία της ερώτησής σας, το λέω σήμερα από εδώ. Θα πάρω την πρωτοβουλία να συναντήσω το επόμενο διάστημα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ξέρετε και ως Δικαστής η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει περισσότερο βαρύτητα, όπως και άλλοι άνθρωποι συνταγματολόγοι, διότι δεν μπορούμε να δεχτούμε έναν αντισυνταγματικό μιθριδατισμό στη χώρα. Δεν μπορεί να γίνει ανεκτός ένας αντισυνταγματικός μιθριδατισμός, ο οποίος κάνει το Σύνταγμα να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα σε τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν τη διάκριση εξουσιών και τα ανθρώπινα δικαιώματα», είχε απαντήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε ερώτηση που είχε δεχθεί. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ