Πολιτικη & Οικονομια

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Το μήνυμά του στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας © EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Απόστολος Τζιτζικώστας: Η χειρουργική επέμβαση και το εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το μήνυμά του μετά την επιστροφή στο σπίτι

Εξιτήριο πήρε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, λόγω ατυχήματος, και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που έλαβε και γνωστοποίησε ότι είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο για το επόμενο διάστημα θα εργάζεται από το γραφείο του σπιτιού του. «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που με τα μηνύματά σας και την αγάπη σας μου δώσατε δύναμη και κουράγιο σε αυτή τη μικρή περιπέτεια υγείας που πέρασα. Τέλος καλό, όλα καλά!», ανέφερε στο μήνυμα του.

Απόστολος Τζιτζικώστας: Γιατί μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας εισήχθη στις 11 Αυγούστου εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έπειτα από ατύχημα που είχε επιστρέφοντας στο σπίτι του από το γραφείο του στην Περιφέρεια. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας υπέστη κάταγμα στο ισχίο και κρίθηκε επιβεβλημένο να εισαχθεί άμεσα στο νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ