- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης: «Ο πρωθυπουργός περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού»
Η τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, δήλωσε πως «ο κ. Μητσοτάκης περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού».
Με αιχμές σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης την ικανοποίηση που εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, στη Μαδρίτη και τη στάση των ηγετών για την Τουρκία.
Σε δηλώσεις του οn camera, ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για περιφρόνηση της νοημοσύνης του ελληνικού λαού από τον πρωθυπουργό. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, οι ΗΠΑ αντί να καταδικάσουν τον Ερντογάν ο οποίος επιβουλεύεται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, δεν σέβεται τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών για την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα στο εσωτερικό της χώρας του, εκβίαζε για μήνες το ΝΑΤΟ για την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας, τον επιβράβευσαν με νέα εξοπλιστικά προγράμματα, με τα F16.
«Για όλα αυτά ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι υπήρχε θετικό αποτέλεσμα για την χώρα μας. Δυστυχώς περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Πρέπει οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί να καταλάβουν ότι με τη συμπεριφορά τους αντί να στέλνουν μήνυμα στον Ερντογάν να σταματήσει να είναι ένας διεθνής ταραξίας, επιβραβεύουν την τακτική του παζαριού που επιστρατεύει τα τελευταία χρόνια εις βάρος της χώρας μας και της ευρύτερης περιοχής» προσέθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.