Πολιτικη & Οικονομια

Επιμένει ο Τσίπρας: Βιαζόμαστε για εκλογές γιατί με ανησυχεί τι θα παραλάβουμε

«Είμαι έτοιμος για κυβέρνηση συνεργασίας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε την θέση ότι τον ανησυχεί τι θα παραλάβει σε περίπτωση που κερδίσει στις εκλογές.

Πεπεισμένος ότι θα κερδίσει τις εκλογές εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος υποστήριξε εκ νέου ότι τον ανησυχεί τι θα παραλάβει από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα εμφανίστηκε ανοικτός σε κυβέρνηση συνεργασίας έχοντας εξάλλου συνεργαστεί με τους «Ανεξαρτήτους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου για τέσσερα χρόνια. 

«Είναι οξύμωρο, αλλά οι διαρροές για πρόωρες εκλογές προέρχονται από το Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο κάτοικος είναι ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος τις διαψεύδει. Κάπως πρέπει να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Εμείς βιαζόμαστε γιατί ένα πράγμα με ανησυχεί: τι θα παραλάβουμε ξανά», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση για ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε: «Είμαι έτοιμος, πιστεύω ότι η χώρα δεινοπάθησε με αυτοδύναμες κυβερνήσεις, που ήταν τόσο αυτοδύναμες που τη δύναμή τους την έκαναν βάρος στον λαό».

«Πρέπει να παραδεχθούμε ότι η πανδημία ανέδειξε τεράστιες ελλείψεις σε παγκόσμια κλίμακα, σε πανευρωπαϊκή και στη χώρα μας», δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι κατά τα μνημονιακά χρόνια σημειώθηκε δραματική αφαίμαξη της δημόσιας υγείας με αποτέλεσμα τώρα να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με δραματικούς δείκτες θνησιμότητας και παραπέμποντας στη Μαύρη Βίβλο για την Υγεία που δημοσίευσε πρόσφατα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Αλ. Τσίπρας, αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Υγεία τόνισε ότι δεν περιλαμβάνει μια ακραία αύξηση των δαπανών αλλά τη στήριξη του με 3 δισ. την επόμενη τριετία προκειμένου να υπάρξει αντιστοίχιση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ